Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-01-06, 12:19
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 889
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν... Όντως περάσαμε φανταστικά. Κάναμε την Καβαλας Street of Race...! Δεν αφήσαμε φαναρι για φανάρι ύσηχο! Στεκόμασταν στην άκρη πριν τα φανάρια περιμενοντας να ανάψουν κόκκινο για να στηθούμε (με αποκορύφωμα σε ένα φανάρι να βγεί ο Ranger έξω για να πατήσει το κουμπάκι των πεζών !!! χαχαχα)...

...Το θέμα με την αλλαγή μου από 1η σε 2ρα με προβλημάτισε. Πρόβλημα με το κιβώτιο δεν έχω. Ισως επειδη το κραταγα μέχρι να χτυπήσει κόφτη. Πάντως κοίταζα το διάγραμμα ροπής/αλόγων που έχω από την δυναμομέτρηση και είδα ότι όντως κάπου πριν τον κόφτη δεν είναι ομαλό (κάνει ένα κρέμασμα) και σίγουρα δεν έπρεπε με τίποτα να το κρατάω μέχρι τόοοσο ψηλά πριν κάνω την αλλαγή. Καμιά ιδέα?
Ιδέα; Για δοκίμασε χωρίς τον Βαγγέλη για συνοδηγό... Γιατί, από ότι κατάλαβα, πρέπει να ήταν μαζί σου στο αυτοκίνητο, έτσι; Αυτός είναι ικανός να έκανε "μάγια" στο αμάξι σου για να πηγαίνει πιο αργά από το δικό του και να σου την λέει μετά...