Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
νικο εγω ποτε δεν ειπα οτι τα μαυροκαπακα ειναι χειροτερα απο τα ασημι. αν ειναι δυνατον. αφου ειναι πιο καινουργιος και βελτιωμενος κινητηρας ειπα οτι δεν με εχει περασει μαυροκαπακο ακομα. εχω περασει 3. ισα ισα σε κατι παιδια που ψαχνοντουσαν πιον κινητηρα να βαλουν προτεινα τον μαυρο επειδη ειναι πιο ζυγισμενος πιο ελαφρυς και εχει καλυτερα ηλεκτρικα. αν θελει να κανει παρα πολλα αλογα με χρηση turbo ο ασημι ειναι βολικοτερος μιας και ειναι πολυ ενυσχιμενος σε αντοχες. εκτος απο τα εμβολα φυσικα. οσο για τα ηλεκτρικα οταν κανεις τετοια μετατροπη(turbo)πανε ολα τα ηλεκτρικα για πεταμα μιας και η χρηση αγραφου εγκεφαλου και 5ου μπεκ ειναι σχετικα μονοδρομος. ανοιξε το κινητο ρε. σε επαιρνα να παμε να τα ανοιξουμε σημερα!!!!
οσο για την απορια σου αν ειναι θα πω του νεοκλη να παμε να τα ανοιξουμε μια. 186 εβγαλε το ts του στο power. αντε να δομυε ποσο θα μας ριξει ετσι για να ξερουμε
δημητρη και νικο μιλησα στη συναντηση με το γιαννη με το μαυρο που στη δευτερη δυναμομετρηση του εδειξε 157 χωρις το plenum. του ειπα να παμε να τα ανοιξουμε και μου λεει οτι το στρωνει επειδη του αλαξε καινουργια εμβολα . γενικη επισκευη κινητηρα επειδη του εκαιγε 3 λιτρα λαδι στα 5000 χλμ. και γενικα απορησα. κριμα να λυθει αυτος ο κινητηρας. το καλο ειναι οτι τον καλυψαν απο κει που το πηρε.
και θελω να πω και το εξης. τον πηρε τον κινητηρα με σασμαν πλεξουδα εγκεφαλο ημιαξονια μονο 1800 ευρω ενω πωλειται γυρω στα 2500 αν θυμαμαι καλα. αυτος δεν ειναι ενας απλος παραγοντας για να καταλαβεις οτι κατι τρεχει με τον κινητηρα?
παντως λυπηθηκα και σαι στεναχωρεθηκα ειλικρινα μονο και μονο που μου ειπε οτι αναγκαστικα εκανε γενικη επισκευη. ας τον περιμενουμε λοιπον να το στρωσει οπως λεει και ευχομαι να παει να δυναμομετρηθει να δουμε την διαφορα του πριν και μετα την επισκευη!!!
αν εκαιγε το πιο πολυ λαδι απο τα ελατηρια και οχι απο τα τσιμουχακια εισαγωγης βαλβιδων πιστευω οτι λογω λαδιου του αυξανονταν η συμπιεση. εχω πραγματικα απορια τι θα αποδωσει στο μελλον. δημητρη τι πιστευεις περι τουτου?
ευχομαι σε ολους μιας και ειναι η τελευταια μερα του χρονου , ολοψυχα να εχουμε μια ανανεωμενη και ευτυχισμενη καλη χρονια και φυσικα με τερμα γκαζι!!!!