Re: Μοτερ Απο Σταρλετ Gt
θα σου απαντησω σε ολα οσα ρωτησες μιας και εχω αλλαξει δυ ομηχανες εχω σπασει δυο σασμαν εχω λυσει το μοτερ αρκετες φορες κοινως εχω φαει απειρες ωρες πανω απο αυτο το μοτερ και ψαχνωντας για αυτο διαφορα.. Εχουμε και λεμε απο κοστολογιο: αγορα μηχανης κανα 900αρι ευρω
σωληνωσεις για το ιντερκουλερ για το μαμα παντα αν 8ες βεβαια να εχεις το αμαξι μαμα γιατι για παραπανω πιεση χρειαζεσαι αλλο ιντερκουλερ κανα 100ευρω με 150ευρω
εξατμιση απο μπροστα μεχρι πισω εχουμε downpipe 90ευρω και σωληνας απο downpipe μεχρι πισω που περιλαμβανει μεσαιο και τελικο οχι καταλυτη με σχετικα καλο τελικο κανα 300ευρω
εξοδα μηχανικου 300ευρω
εξοδα ηλεκτρολογου για γαμω τους ηλεκτρολογους σου λεω 350ευρω
και το βαζεις μπρος και φευγεις..
η μονη μετατροπη που χρειαζεται στο μοτερ ειναι το αλλαγμα του καρτερ δλδ βγαζει απο την τουρμπατη μηχανη το καρτερ και βαζεις αυτο του κορολα γιατι αν αφησεις του τουρμπατου βρισκει πανω στην γεφυρα.
αφου δεν 8ελεις να το κανεις τουμπανο κατευθειαν κρατα το μαμα ιντερκουλερ και κατεβασε το κατω.
η μετατροπη αυτη ειναι πανευκολη και μονος σου την κανεις το δυσκολο ειναι τα ρευματα και χρειαζεσαι πολυ καλο ηλεκτρολογο που αν απ-οφασισεις τελικα και την κανεις πες μου να σου συστησω εναν.
να σου πω την γνωμη μου για αυτη την μηχανη. ειναι πολυ καλη χρυση παει παρα πολυ καλα και κατι που ειπες αν το κορολοα ειναι βαρυ για αυτο το μοτερ οχι δεν ειναι μια χαρα ειναι. Αν το βαλεις να κρατησεις το σασμαν του ατμοσφαιρικου που ειναι κοντο του τουρμπατου ειναι πολυ μακρυ. Η μηχανη αυτη ειναι πολυ ανθεκτικη στο σκισιμο.. της πινω το αιμα κα8ε μερα ολη μερα και δεν παθαινει το παραμικρο αλλα θελει προσοχη με 8ερμοκρασιες στην τουρμπινα και χιλια δυο αλλα ειναι αμελητεα μπροστα σε αυτα που σου δινω 2 χρονια τωρα που εχω την μετατροπη ειναι η δευτερη μηχανη αυτη την πρωτη την εσπασα απο βλακεια τεσπα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο θεμα αξιοπιστιας αποδοσης οικονομιας. δεν με εχει πουλησει ποτε εχω περασει πολλα αυτοκινητα αρκετα δυνατα οπως για να καταλαβεις S3 ομως δουλευα πιεση στο 0.9 bmw 325, 525, punto gt να δουλευει 1.6 focus st, fiat coupe 16v, corolla levin black top/silver, saxoralla, huindai coupe s145, charade gtti, mercedes clk αυτα θυμαμαι τωρα..8α δεις αλλο αμαξι και αν δεν το πατας και το πας χαλαρα δεν καιει και κα8ολου βενζινα.. και οικονομικο. παιρνει ευκολα αλογα μετα με αλλαγη τουρμπινας με μια 2μισαρα πολλαπλη αλλη ιντεροκουλερ μπροστα και ενα APEXi SAFC II το αμαξι παιζει γυρω στα 180αλογα. εσυ αποφασιζεις. εγω και τωρα αν ξανααποφασιζα να κανω μετατροπη 8α εβαζα χαλαρα το τουρμπατο οπς και να το κανεις αλλο πραγμα το τουρμπο.. οτι αλλο 8εσ να ρωτησεις πες μου. η αν 8ες τηλ μου στο 6939205304 οτι μπορω να σε βοηθησω γιατι εχω κατι ακρες καλες απο μηυχανικο μαντραδες και τετοια να τα παρεις σε πολυ καλες τιμες.
φιλικα δημητρης
|