Re: Μοτερ Απο Σταρλετ Gt
Lovis σορρυ αν θα σε ξενερωσω με αυτα που θα σου πω αλλα το εχω ψαξει το ζητημα εκτενως...
Με 2 χιλιαρικα απλως το αγοραζεις και το βαζεις...
Απο εδω και περα μετρα...:
1.Εξατμιση για να δουλεψει (και φυσικα εννοω απο πολλαπλη μεχρι πισω). Αλλωστε τουρμπισιο χωρις εξατμιση ειναι αμαξι χωρις ροδες..., κοινως δε παει...
2.ιντερκουλερ οπωσδηποτε (εννοειται front mount) για τις δυσκολες μερες του καλοκαιριου και για επιπλεον αλογακια και ροπη... μαζι με κολαρα και τα λοιπα συμπραγκαλα...
3.Σκαστρα (να μη κανει τσουφ τι το χουμε το turbo??? ασε που ειναι αναγκαια ετσι και αλλιως), οργανακια, κανα τετραφτερο, κανα turbo timer... και εχει ο Θεος..
Αν μπεις στο χωρο και επειδη θελεις και πολυ δυναμη οπως γραφεις ετοιμασου να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη.
Θα μου πεις εγω ετοιμαζω αμαξι 300 + ps, αλλα εγω δηλωνω οτι ειμαι αρρωστος και δε μπορω αλλιως..., κοινως δεν υπολογιζω τα χρηματα που δινω και θα δωσω και στο μελλον...
Σου ευχομαι παντως αν το γουσταρεις το turbo να προχωρησεις αλλα μαθε τι παιζει γενικοτερα με αυτο γιατι αν πας στο συνεργειο και δουν οτι δεν ξερεις και πολλα υπαρχει σοβαρος κινδυνος να σε εκμεταλλευτουν...(φυσικα αυτο ισχυει για ολους οσους δε γνωριζουν το αντικειμενο, μη το παρεις προσωπικα)!
|