Γι'αυτο ειχα ρωτησει για το βαρος μου αν ηξερε καποιο παιδι γιατι στο ιδιωτικο ΚΤΕΟ με μετρησανε 12460Ν.Και ποσα κιλα ειναι αυτο.Και νομιζω ο madvinegar2003 μου ειχε πει γυρω στα 1270 κιλα.Η μετρηση εγινε με κανα 10 κιλα εξοπλισμο πισω στις αποσκευες και με οδηγο γυρω στα 70-75 κιλα.Γι'αυτο λεω με εμενα μεσα παει γυρω στα 1300.Πιστευω οτι ισχυει αν συλλογιστεις οτι του Χρηστου με εμενα μεσα και τον εξοπλισμο μου και το ρεζερβουαρ στο μισο θα εδειχνε το carina του κανα 1350.Φιλε toyotamania σου εδειξε τοσα χωρις βαρος οδηγου και εξοπλισμο πισω.Μην ξεχνας επισης οτι εχω βαρυτερο μοτερ.Αρα κα εσυ με τα κιλα τα δικα μου,με το αντιστοιχο μοτερ και κανα βαρος πισω φτανεις τα 1350-1370 κιλα.Πιστευω οτι ειναι normal αν σκεφτεις οτι ειμαι full extra και με ηχοσυστημα πισω(που το ξεχασα να αναφερω).Τωρα ο Χρηστος θα μας πει ακριβεστατα γιατι θα γνωριζει τη διαφορα στο βαρος μεταξυ carina και avensis γιατι να εχει τα ιδια κιλα με εσενα που εχεις full εξοπλισμο και οσο να ειναι με διαφορετικα προτυπα ασφαλειας το δικο σου(που μεταφραζεται περισσοτερο βαρος)ειναι λιγο περιεργο.
Μολις ανοιξα και περιοδικο sorry αλλα λεει 1310 κιλα για το avensis και φανταζομαι με τον απλο εξοπλισμο(δεν λεει για επιπεδα εξοπλισμου).Αρα φιλε toyotamania κατι δεν μετρησατε σωστα.Εκτος λεω αν,οι μετρησεις αφορουν και με το βαρος ενος μεσου οδηγου.Και αν θελουμε να το κανουμε και αντιστροφα εμενα χωρις οδηγο,ηχοσυστηματα,πυροσβεστηρες κ.α θα με εδειχνε γυρω στα 1190.Για 20V καλα εδειξε.
Φιλε Πανο για να σου απαντησω ας παραθεσουμε καποια στοιχεια πρωτα.Εισαι 1145 κιλα και εστω με ιπποδυναμη 145 αλογων.Ο Νικος ειναι γυρω στα 1270-1300 κιλα τουλαχιστον και με ιπποδυναμη σου βαζω 160 αλογα.Η αναλογια σας κιλα ανα ιππο ειναι για τον Πανο 7,89 και για τον Νικο απο 7,93-8,12(βαλε 8 για να εισαι μεσα).Που σημαινει οτι Πανο για να κινησεις ενα κιλο θελεις 7,89 αλογα ενω ο Νικος για να κινησει το ιδιο κιλο θελει τουλαχιστον 8 αλογα.Ή θεωρητικα παντα εσυ Πανο στα ιδια κιλα εισαι 164,7 αλογα και ο Νικος 160.Με τη μονη διαφορα οτι η ισχυς του Νικου ειναι πραγματικη ενω του Πανου θεωρητικη και οπως βλεπετε υπολογισμενη στα χαρτια και οχι στο στροφαλο.
Συμπερασματικα με μικρο ομολογουμενως πλεονεκτημα του Πανου,σημασια σε αυτην κοντρα θα παιξουν και αλλοι παραγοντες οπως οδηγος,λαστιχα,αντανακλαστικα,κιβωτιο,laptop.Tο να κερδισεις φιλε Πανο ειναι λιγο πολυ αναμενομενο γιατι υπερτερεις σε βασικους τομεις!Αρα φιλε Νικο πηγαινε δεν εχεις τιποτα να χασεις παρα μονο να κερδισεις,ειδικα και αν εχεις κανα κρυμμενο ιππο στο μαυροκαπακο ή εισαι οντως καλυτρος οδηγος και μπορεσεις να καλυψεις το χαντικαπ.Αλλα μηπως και το οτι δεν εχεις να χασεις τιποτα ειναι και αυτο ενα πλεονεκτημα;(αντε σε εφτιαξα και λιγο Πανο γιατι μπορει να σε αδικησα και λιγο!).Καλη η θεωρια αλλα στην πραξη παιζουν πολλα.Τωρα ειναι που σε αποτελειωσα Πανο(χα,χα,χα)
|