Eγω εχω ξαναπει με rally 1ου σταδιου (γυρω στα 140 αλογα) ημουν, ρολαριστοι ετσι, μπροστα.Και μιλαω για κοντρα στην εθνικη οπου το παληκαρι με σταματησε παρακατω να ρωτησει αν ειμαι τουρμπατος με 1.3Τ.Ανταλλαξαμε για κανα 10λεπτο πληροφοριες ουτε που θα τον ξαναεβλεπα και ουτε που θα με ξαναεβλεπε.Ειχαμε την ιδια μπουκα και διαπιστωσαμε οτι τελικα ειχαμε και τον ιδιο εξατμισα.(Παπαδοπουλο).Αρα εχουμε ραλλυ με σκουπα,εξατμιση και προγραμμα οπως μου ειπε.Μην φανταζεστε για καροτσες παντως ουτε θα ελεγα πως παιζαμε φτερο.Ισως με ευννοουσε και το γεγονος οτι ανοιγαμε απο σχετικα μεγαλες ταχυτητες(απο 80-150).
Δευτερη εμπειρια με rally γνωστου ο οποιος ελεγε οτι ειναι μαμα(αυτα ειναι που με τσαντιζουν,να παιζουμε τον μαλακα μεταξυ μας) σε καθε ταχυτητα ξεκολλαγε και μισο αυτοκινητο.Κοινως χαωτικη διαφορα.Εκ των υστερων εμαθα οτι το παιδι επαιζε 2ο σταδιο με εκκεντροφορους.Ουτε type r δεν στεκεται διπλα του αυτο ειναι σιγουρο.Βεβαια το παληκαρι ηταν της σχολης 'ξηλωνε' οτι περισσευει επομενως παλι δεν εχουμε πραγματικη εικονα της δυναμης του μοτερ του.
Και αυτο δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια,οτι εστω και ξηλωνεις και ελαφρυνεις αντε και 100 κιλα.Δηλαδη τι λεει αυτο;Οτι εχεις δυνατο μοτερ;Γιατι εμενα αυτο με ενδιαφερει και οχι να κερδιζω κοντρες σαν τα παπακια που ξηλωνουν και τις ποδιες.160 αλογα ησουν;160 παραμενεις.Με τη μονη διαφορα οτι εχεις βελτιωσει την αναλογια σου κιλα ανα ιππο.Σημαντικο σε μια κοντρα,αλλα να λεει τι;;;;Τι μετραμε;Γι'αυτο λεω στο Νικο να μην μασαει σιγουρα θα χασει πολλες κοντρες γιατι εχει μεγαλυτερο βαρος αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει ενα δυνατο μοτερ.Και δεν τη λεω στο Πανο ετσι για να μην παρεξηγηθουμε παλι.Δεν ξερω ο ανθρωπος,ουτε κρινω αν ειναι της σχολης 'ξηλωνε' και δεν με ενδιαφερει αλλα πιστευω οτι λεω πραγματακια που ισχυουν γενικοτερα και δεν νομιζω οτι διαφωνει κανενας.Ισως βεβαια η αποψη μου να με εντασει σε μια αλλη σχολη που θελει τον οδηγο 'τεμπελη' με ολα τα αξεσουαρ και τις ανεσεις του a/c,abs κ.α αλλα ο καθενας μας διαλεγει και παιρνει.
|