Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03";p="
Συνεχίζω την συζήτηση που ξεκινήσαμε στο "Dyno Day" για την χρησιμότητα του θερμοστάτη TRD. Οι επιφυλάξεις μου αφορούν την καταπόνηση, ειδικά το καλοκαίρι, του ανεμιστήρα (και μπαταρίας), της αντλίας νερού και τις διάφορες συνδέσεις-φλάντζες από την αυξημένη ανάγκη ψύξης και ροή ψυκτικού υγρού (?) για να κρατάει 15C χαμηλώτερη θερμοκρασία. Κάνω λάθος?
|
Ναι τεράστιο! Αμάν...νισάφι πια! Για θερμοστάτη μιλάμε...όχι για μετασκευή του αυτοκινήτου σου σε turbo! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!! END OF STORY! Πως αλλιώς να το πω; yell
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03";p="
Όσον αφορά τα φίλτρα αέρος, το μόνο που εγώ μπορώ να συγκρίνω είναι τιμές: δεν έχω δεί πουθενά προδιαγραφές ροής και κατακράτησης σωματιδίων σκόνης. Κάποια στιγμή θα αγοράσω το φίλτρο της TRD από την ΤΤΕ, βασικά επειδή είναι Toyota και επειδή η TRD δίνει μιά γενική συγκριτική καμπύλη (ως προς τα εργοστασιακά) που δείχνει ότι κρατάνε ικανοποιητικά την σκόνη.
|
Μάλιστα. Ενώ τα υπόλοιπα που σου πρότεινα πιστεύεις ότι δεν κρατάνε ικανοποιητικά την σκόνη; ή μήπως πιστεύεις ότι είναι φτιαγμένα από άλλο υλικό; Για την πληροφόρηση σου και η C-One και η TOM's Τoyota είναι. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τα κολήματα που τρως...αλλά από την άλλη δικά σου είναι τα λεφτά! Δώσε τα όπου θες! Εγώ την άποψη μου σου είπα σύμφωνα με δυναμομετρήσεις και facts ατόμων που τα έχουν βάλει! Τι άλλο θες; Γραπτή εγγύηση από την εκάστοτε εταιρία για το πόσα ακριβώς σωματίδια σκόνης κάνει κατακράτηση το φίλτρο; Ήμαρτον...!!!