Θέμα: NFSU : Most Wanted
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: NFSU : Most Wanted
Παλιά 16-12-05, 01:03
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 351
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: NFSU : Most Wanted

Λοιπόν παίδες επειδή τέθηκε αυτή η ερώτηση σε μια συνάντηση υπάρχει το Need For Speed Most Wanted Black Edition. Η βασικές διαφορές (εκτός δηλαδή τα όποια προβλήματα μπορεί να διόρθωσαν αν και δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο) είναι ότι έχει ένα ακόμη challenge που μπορείς αν πας να τρέξεις ένα απλό αγώνα (είναι το νούμερο 69 αν θυμάμαι καλά), έχει περισσότερα bonus cars τα οποία τα βρίσκεις επίσης μόνο σε απλό αγώνα όχι στο προφίλ μέσα (όταν πάς να διαλέξεις με ποιο αμάξι θα τρέξεις έχει 3 κατηγορίες 1. τα απλά αμάξια 2. τα αμάξια που έχεις φτιάξει εσύ και 3. bonus cars όπου εκεί έχει τα απίστευτα. Αλλάζεις μεταξύ αυτών των κατηγοριών πατώντας το πλήκτρο 'επάνω'). Το να καταλάβεις ποια έκδοση έχεις είναι απλό. Στην έκδοση black edition στην οθόνη όπου έχει την Μ3 και σου λέει να πατήσεις enter (στην αρχή αρχή) κάτω αριστερά στην οθόνη γράφει 1.2

Επιπλέον σε αυτή την οθόνη και πριν πατήσεις enter αν γράψεις CASTROL σου βγάζει ακόμη ένα bonus car (το castrol Ford gti). Αν πατήσεις BURGERKING σου βγάζει ένα ακόμη challenge το burger king challenge στο οποίο πρέπει να τρέξεις με την Μ3 (αν θυμάμαι καλά) ένα αγώνα sprint και όταν κερδίσεις σου ξεκλειδώνει ένα ακόμη upgrade για τα αμάξια που θέλεις να φτιάξεις που λέγετε junkman parts(το βρίσκεις όταν πάς να τρέξεις ένα απλό αγώνα είναι το νούμερο 69 και το challenge του black edition έχει μεταφερθεί στο νούμερο 70). Αυτά βρίσκονται μόνο εκτός του προφίλ (τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν μου τα έχει βγάλει εκεί) όταν παίρνεις ένα αμάξι να το φτιάξεις.

Τέλος υπάρχει ένα patch το οποίο αναβαθμίζει το παιχνίδι στην έκδοση 1.3 χωρίς βέβαια μεγάλες διαφορές (είναι κυρίως για lan και internet παιχνίδι).

Θα βάλω το patch που μετατρέπει την απλή έκδοση σε black edition. Το δεύτερο δεν μπορώ να το βάλω αλλά υπάρχει στο internet να τα κατεβάσεις (και τα δύο) και όποιος δεν μπορεί μου στέλνει email και του τα στέλνω οκ.

Αν έχετε κάποιο πρόγραμμα για να κάνετε download πατήστε δεξί κλικ εάνω στο αρχείο και κάντε λήψη.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip 42_nfsmwblackeditionpatch.zip (407,7 KB, 196 εμφανίσεις)

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση