Σημερα περασα ιδιωτικα Κτεο το κορολλι.Παιδες αψογη συμπεριφορα,τελειωσα και σε ενα τεταρτο(κατοπιν ραντεβου).Ειχα και ενα ψιλοαγχος,αν και δηλωμενο κανονικα το μοτερ μην μου ζαλισουν τον ερωτα με διευκρινησεις που ισως ζηταγαν.
Εκανα λαθος!!Οχι μονο δεν με ζαλισαν αλλα και ο τεχνικος που το κοιταζε ειχε το στρογγυλοφαναρο 111 απεξω με φιμε ,μαρσπιεδες και αλλα καλουδια.Ενα τεταρο εκατσα,ενα τεταρτο πληροφοριες του εδινα(μιας και που ηταν 1.3).
Στη δουλεια του επαγγελματιας.Πριν γνωριστουμε και ανταλλαξουμε κουβεντες ο ανθρωπος με το που σηκωνει καπο και βλεπει το 20 στο καπακι πανω,τρεχει μεσα και ζηταει την αδεια.Με το που βλεπει οτι ολα Ο.Κ αρχισαμε το χαβαλε.
Τεσπα αν και ηθελα να γραψω τις αριστες εντυπωσεις μου ωστοσο θελω να ρωτησω και ειδικα το φιλο Toyotamania,μιας και που αν δεν κανω λαθος το ειχε περασει και αυτος με το Motorkote στα 'εσωψυχα' καποια νουμερακια να μου εξηγησει.
λ=1,003 τι δειχνει για τον καταλυτη;(οσον αφορα την κατασταση του).HC=18 στο ρελαντι και 27 σε ψηλες στροφες,αντιστοιχες τιμες CO=o,oo και 0,07 στα ψηλα.
Και κατι τελευταιο βαρος οχηματος λεει 12460,00 σε Ν.Δεν μου το κανετε σε κιλα γιατι απο φυσικη μετα τις πανελληνιες εκανα reset.
Και φρενα να δωσω τιμουλες για συγκριση μιας που φοραω διπιστονες και levin πισω.Μπροστα 2780 και πισω 1890 παλι σε Ν(αντε παλι).
|