Re: Γυναίκες Οδηγοί!!!
αμ το αλλο? ειμαι μεσα στο λιμανι του πειραια και κατατυχη το λιμανι ειναι αδειο. μιλαμε για ερημια. δεν υπηρχε ουτε βαρκα μεσα. ολος ο μωλος που χωραει 2.000 νταλικες ειναι ολος αδειος. ειμαι με τη μηχανη. βλεπω παρα πολυ μακρια ενα scouter μηχανακι και ερχεται. ουτε καν που φενονταν οτι ειναι μηχανακι. ειμαστε κεντραρισμενοι απο μακρια εν τω μεταξυ. κοιτα που θα πεσουμε στη θαλασσα λεω απο μεσα μου η θα τρακαρουμε. ρε παιδια κανω λιγο ψιλοδεξια καταπανω μου αυτη. κανω λιγο αριστερα καταπανω μου αυτη. ξανακανω δεξια αριστερα οπου και να πηγαινα αυτη καταπανω μου ενω με ειχε δει ηθελε να με αποφυγει αλλα πανω μου ερχοταν. τελευταια μα τελευταια στιγμη οπως στα εργα ρε παιδια ειχαμε βρεθει ενα μετρο απο τη θαλασσα και ριχνω μια τιμονια ολο αριστερα και τερμα γκαζι και σωθηκαμε.
και θα τρακερναμε και θα πεφταμε και στη θαλασσα. γυρναω πισω και της εσυρα τα εξ αμαξης. και τι δεν ακουσε. και τι μου λεει? εγω? α να χαθεις βλακα!!!!! θα πεφταμε στη θαλασσα και ειναι δανεικο το μηχανακι μου λεει.
ποιος νομιζει οτι θα εβγαζε ακρη εκει?