Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-11-05, 21:21
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 851
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Θωμας.Κ";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ποια ειναι η διαφορα του "τσιγκλισω" με το κοντραρω?και στις 2 περιπτωσεις προκαλεις τον αλλον.Μακαρι να ειχαμε ολοι τα λεφτα και να αγοραζαμε porshe και ferrari παρα σταρλετ,κορολλα και τετοια αλλα για μας αυτα θεωρουνται porshe και ferrari(εκτος και αν ειμαι και σε αυτο λαθος).Εμενα προσωπικα δεν με ενθουσιαζει κα τοσο το 20ν απλα παει καλα
Τον προκαλεις αλλα στην μια περιπτωση το κανεις για να δεις τι μπορει να κανει ενα παρα πολυ καλυτερο αυτοκινητο απο το δικο μου κλπ...και στην αλλη περιπτωση να δεις αν μπορει το δικο μου να σταθει διπλα του.Αλλα οταν ξερεις οτι εχει την διπλασια δυναμη και βαλε τοτε δεν κανεις κοντρα πιστευω....μαλλον το "λαλακα" κανεις που νομιζει οτι ολα τα αυτοκινητα ειναι ιδια.Ετσι το σκεφτομαι εγω.Αλλος το κατανοει διαφορετικα,δεκτο και αυτο.
Σχετικα με τα porce και ferrari δεκτη η γνωμη σου.
Το 20v δεν με ενθουσιαζει σχετικα καθολου.Απλα για τα 1,6cc εχει καλα αλογα.
Μα αυτο ειναι το οικονομικο μας επιπεδο δυσκολα φτανουμε παραπανω χωρις να στερηθουμε τα απαραιτητα,αστο καλυτερα ειναι μεγαλη συζητηση!!Γενικα το 20ν παει καλα για τα κυβικα και για τα αλογα του(θεωρειται μοτερ επιδωσεων οπως τα βετεκ)και γενικα και αυτο το θεμα θελει πολυ συζητηση,παντως εγω πιστευω οτι πηγαινουν καλα αλλα οχι σφαιρα(μαλλον λογω σαζμαν)οι ειδικοι ξερουν,εγω οχι!!