Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-11-05, 01:07
popol@ros Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 251
popol@ros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
-καπου ακουστηκε οτι η ποιοτητα κυλισης ειναι κορυφαια : sorry mate αλλα big mistake..........δεν λεω , καλο χρυσο , ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ για ταξιδι απο θεσσαλονικη για Αθηνα αλλα με την μονη διαφορα οτι ο πισω αξονας κοπαναει στις εγκαρσιες ανωμαλιες (ΟΧΙ παντα , αλλα αρκετες φορες). επισης το τιμονι του ειναι απλα απαραδεκτο οπως εχω ξαναπει και σου δεινει τρελη ανασαφια και ανασφαλια οταν στριβεις σε ανοιχτες καμπες με πολλα χιλιομετρα.......
-καπου αλλου ακουστηκε : θα αφησεις το γαμο και θα πας για πουρναρια αναφερομενος για το μαζντα 6....... και η απαντηση μου ειναι η ιδια : sorry mate αλλα big mistake........ το 6αρι αυτη τη στιγμη ειναι μακραν μια απο τις καλυτερες αγορας στην κατηγορια του...... και ειδικα τωρα μετα το facelift πρεπει να εγινε απλα ΤΕΛΕΙΟ....... μακαριοι οι εχοντες το......
-να συνοψισω οτι το αβενσις ειναι ενα αμαξι για τον μεσο οικογενιαρχη ο οποιος δεν θελει ΤΙΠΟΤΕ παραπανω απο το αυτοκινητο , ΠΕΡΑ απο το να πηγαινει απο ενα σημειο Α σε ενα σημειο Β με ΑΠΟΛΥΤΗ ασφαλεια (και το τονιζω) , με τρομερη ησυχια στο εσωτερικο του , με τρομερη ποιοτητα του εσωτερικου και φυσικα με οικονομια ....... με αλλα λογια? το τελιο αμαξι για τον πατερα μου......
-κατι τελευταιο : οποιος ισχυριζεται οτι με μια αναρτηση το αμαξι στρωνει , λυπαμαι αλλα απλα ονειρευεται......

αυτα, και για τους υποψιφιους αγοραστες αν θελουν κατι να ρωτησουν απλα να μην διαστασουν........
Απάντηση με παράθεση