Re: Οτε: Αναπροσαρμογή Τελών Για Επακ – Πεακ
Παιδες ενα εχω να σας πω. Ψαχτειτε πριν βαλετε adsl. Να γνωριζετε οτι οταν αγοραζετε πακετα απο οποιαδηποτε εταιρια περαν του ΟΤΕ τα λεφτα τα προπληρωνετε, οποτε αν ποτε υπαρξει καποια μειωση τιμων, συγγνωμη την πατησατε. Επισης αν βαλετε απο την εταιρια Χ πακετο και οταν τελειωσουν οι μηνες της συνδομης σας τελικα αποφασισετε οτι μια αλλη εταιρια Ψ σας συμφερει καλυτερα δεν μπορειτε να κοψετε μονο τον provider της Χ και να βαλετε της Ψ. Θα πρεπει να κοψετε εντελως το adsl με την Χ και να πληρωσετε ξανα τελος ενεργοποιησης, πιθανα και καποιο μοντεμ για να πατε στην Ψ. Αυτο ειναι ενα απο τα βασικα καλα που προσφερει το adsl του ΟΤΕ.ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ. Η χρεωση γινεται μεσω των λογαριασμων σας καθε διμηνο και ξερετε τι πληρωνετε. Μην ξεχνατε επισης οτι τα πακετα που κυκλοφορουν μπορει να σας μοιζουν συμφεροντα για τους πρωτους 3 πχ μηνες αλλα μετα η χρεωση επανερχεται στο κανονικο. Δωρο αδωρο να προσπαθησεις να κερδισεις 20ε ενω ισχυουν ολα τα παραπανω.
Εγω απο Αυγουστο εχω ΟΤΕ-ΟΤΕΝΕΤ-CONN_X.Μεχρι τωτα ο υπολογιστης αντε να εχει κλεισει 2 24ωρα συνολο. Αξιοπιστια μεγαλη. Προς θεου μην φανει οτι κανω διαφημιση. Δεν κερδιζω τιποτα. Οπως προειπα με συμβαση ειμαι στον ΟΤΕ. Απλα στην πορεια ειδα οτι το προιον που προωθω δεν κοροιδευει τον κοσμο και γι αυτο το προτεινω. Μακαρι να μπορουσατε να ακουσετε τι μου λενε πελατες καθε μερα για το τι συμβαινει εξω. Δεν μου εχουν μεινει μαλλια στο κεφαλι, καραφλιασα
|