Θέμα: Mechanicaf Vs All
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-11-05, 12:54
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω θα πω κατι και δεν θα το συνεχισω.Ποτε μου δε θεωρω οτι τα βαζω και κοντραρω κανεναν.Δεν θιγω προσωπικοτητες αλλα συμπεριφορες.Σεβομαι ολους οσους γραφουν και γι'αυτο δε θεωρω παιχνιδι το τοπικ που ανοιξες Sotosgl.Δεν με ενοχλει ομως, γιατι πραγματικα το εννοω οτι ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει ακομα και οταν μιλαει για μενα.Ξερεις ομως ποια ειναι η μεγαλη διαφορα;Να σεβεσαι τον αλλον και οχι τις αποψεις του δεν πειραζει.
Οποιος συμφωνει με εμενα δεν παει να πει οτι ταιριαζουμε ουτε το αντιστροφο.Δεν απαξιω για κανεναν και ιδιως για παιδια,ναι παιδια που εχουν παρει τα μυαλα τους αερα.Πιστευω οτι τους βοηθαω.Αν οχι απαιτω να μου το πουν εξαρχης για να μην χανουμε και το χρονο μας.Καλυτερα δεν θα ηταν να μου ελεγαν 'ρε mechanicaf δεν μας ενδιαφερουν αυτα που λες' εμεις θα συνεχισουμε να πιστευουμε αυτα που εχουμε στην 'καρκαλα' μας'.Τι και αν μιλας με αριθμους.Καποιος μου ειχε προτεινει να κοψω τα περιοδικα με 'χαλανε' ελεγε!Το οτι ηταν αυτος ασχετος δεν τον ενοχλησε.Το οτι διαβαζα εντυπα τον ενοχλουσαν!
Τεσπα τη θεση μου την εχω ξεκαθαρισει.Προσωπικα θα κανω διαλογο με ατομα που πιστευω οτι με βοηθουν αλλα και αναζητουν τη βοηθεια μου πανω στα λιγα θεματα που γνωριζω και ειδικα στα 20V.
Δεν νομιζω ασχετα αν και ειμαι καμποσο καιρο στο φορουμ να εχω και τις τρελλες δημοσιευσεις.Σε οποιον λεει κατι αυτο εχει καλως ή αλλοι ας ψαχτουν.
Θελω να γραφω ουσιωδη πραγματα και μονο κατοπιν ωριμου σκεψεως.Αν το πετυχαινω ας το κρινετε εσεις!!