Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-11-05, 16:58
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 851
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Καταρχην θα ασχοληθω αυτη τη φορα με σοβαρους ανθρωπους και οχι με παιδαρελια στα μυαλα,ετσι;γιατι σε αντιθεση με αλλους πριν μιλησω ή γραψω περναει η γλωσσα απο το μυαλο μου αυτα που λεω τα πιστευω γιατι εχουν προελθει απο απο προσωπικες γνωσεις,εμπειριες και 'σκορπια' μελετη.Καποιοι δυστυχως δεν δεχονται την αντικειμενικοτητα(νουμερα,νουμερα,νουμερα).
Και παραβλεποντας την πρωτη προταση μου και απευθυνομενος στον wastegate ,πριν του πω οτι διαλεξε τον τριτο δρομο(θα παρω λεει starlet με 160......),τον ευκολο δρομο δηλαδη,θα ηθελα να του ζητησω συγνωμη γιατι πραγματικα ο τροπος που μου απαντησε,οι εκφρασεις που χρησιμοποιησε και το ολο πνευμα του για τις κοντρες και τα αυτοκινητα με βοηθησαν να καταλαβω(οσο ειναι δυνατον),για το ποιος ειναι.!
χαχαχα μου αρεσει που κανεις ετσι,τρελενομαι αυτη την στιγμη.Παλι καλα που εχασες τον χρονο σου μαζι μου και οχι τα λεφτα σου.Την επομενη κοντρα με σουμπαρου 225 θα στην γραψω σε βιντεο για να στην στειλω.Εσυ δεν μου ειπες ενα μπροστινοκινητο?Εγω θελω να παρω το σταρλετ του φιλου πειραζει?Αφου εισαι τοσο σιγουρος γιατι δεν ερχεσαι?Οσο αφορα τον τονο μου ή τις εκφρασεις μου εσυ τις προκαλεις με τα κειμενα γεματα ειρωνια,τωρα για το ποιος ειμαι ξερουν αυτοι που με γνωριζουν.Αυτα τελειωσα μαζι σου