Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-11-05, 11:18
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καταρχην θα ασχοληθω αυτη τη φορα με σοβαρους ανθρωπους και οχι με παιδαρελια στα μυαλα,ετσι;Φιλε ddeus επειδη δεν γνωριζεις πιστεψε με γι'αυτο φωναζω γιατι δεν θελω παιδια σαν και εσενα να ακουνε 'μπαρουφες' και το κλεινω εδω,οποιος καταλαβε,καταλαβε.
Φιλε Ayrton προς θεου ξεκινησες μια συζητηση αρκετα ενδιαφερουσα ασχετα αν δεν συμφωνουμε.Ξερεις και τι μου αρεσε απο αυτα που ειπες;Αυτα που ειπες για χαβαλε κ.α.Και εγω ετσι λειτουργω κανοντας κεφι με το αυτοκινητο μου,γραφοντας στο internet γι'αυτο, και διαφορα αλλα.Επειδη ναι ειμαι ισχυρογνωμων, γιατι σε αντιθεση με αλλους πριν μιλησω ή γραψω περναει η γλωσσα απο το μυαλο μου αυτα που λεω τα πιστευω γιατι εχουν προελθει απο απο προσωπικες γνωσεις,εμπειριες και 'σκορπια' μελετη.Καποιοι δυστυχως δεν δεχονται την αντικειμενικοτητα(νουμερα,νουμερα,νουμερα).
Και παραβλεποντας την πρωτη προταση μου και απευθυνομενος στον wastegate ,πριν του πω οτι διαλεξε τον τριτο δρομο(θα παρω λεει starlet με 160......),τον ευκολο δρομο δηλαδη,θα ηθελα να του ζητησω συγνωμη γιατι πραγματικα ο τροπος που μου απαντησε,οι εκφρασεις που χρησιμοποιησε και το ολο πνευμα του για τις κοντρες και τα αυτοκινητα με βοηθησαν να καταλαβω(οσο ειναι δυνατον),για το ποιος ειναι.Ειλικρινα δεν πιστευω οτι φταις εσυ φιλε μου,ουτε με ενδιαφερει ποιος φταιει κραταω τις αποψεις μου,κρατα τις δικες σου και ο θεος βοηθος γιατι το εγραψα και πιο πανω αν μη τι αλλο εισαι επικυνδυνος.Συγνωμη και παλι που εχασα το χρονο μου μαζι σου!!
Υ.Γ Πανο το οτι δεν σε ανεφερα δεν σημαινει πως δεν σε θεωρω σοβαρο,ετσι;Και ολα τα αλλα παιδια που ειπαν 2 κουβεντες.
Ranger θα σε ακουσω και θα σταματησω εγω εδω.Πιστευω να βοηθησα καποιους να καταλαβουν το 20V και με τι να το συγκρινουν και αν καποιοι επιμενουν να το 'στηνουν' με WRX,συγνωμη αλλα δεν με πειθουν!