Βλέπω ότι προκάλεσα μια ασχετική αναστάτωση... Προς θεού παιδιά να μην παρεξηγηθούμε.... όλα κι όλα.....
Λοιπόν, εγώ φίλε δημήτρη, βλέπω ότι επικεντρώνεσται στο τι κάνει το δικό μας με το scooby, στην εκκίνηση. Εγώ μίλησα για τελείως διαφορετική κατάσταση! Δεν είπα ότι τα έστησα μαζί του στο φανάρι! (και δεν θα τολμούσα, εδώ που τα λέμε!

) Συμφωνώ ότι τα scooby δεν αποδίδουνε τα αναμενόμενα! Οπως επίσης οτι χάνει πολλά η τετρακίνηση (όντως σε χαιρετάει στην εκκίνηση, αλλά μετά...? (και μην πεί κανείς ότι ειπα οτι τον μάζεψα!!!) το διαπίστωσα σε φανάρι με ΤΤ Quatro......ξέρω ξέρω.. μεγάλο το θράσος μου, αν δεν κάνεις όμως και λίγο χαβαλέ τι να την κάνεις την ζωή?!?!)
Καταλήγοντας, για άλλη μια φορά θα πώ ότι έχει ειπωθεί αμέτρητες φορές εδώ μέσα..... ότι οτιδήποτε έχει σχέση με κόντρα.... έχει πολλούς αστάθμητους παράγοντες! Επίσης θα πώ ότι τα 20V μπορούνε να σταθούνε πίσω απο 2λιτρα (Δεν είπα δίπλα!). Οπως επίσης δεν μπορούνε να σταθούνε πίσω τους απο την εκκίνηση, παρά μόνο απο ρολλαριστά, και με προυποθέσεις!!! να σταθώ απο πίσω μπορεί να σημαίνει και 1-2 καρότσες!
Εν κατακλείδι, πιστεύω ότι συγκριτικά με το τι υποτίθεται ότι βγάζει το καθένα, τα 20V αναλογικά αποδίδουνε πολύ καλά με τα υπόλοιπα!!