Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Αυτογνωσια.Λεξη αγνωστη για ορισμενους.Πρεπει να τον αφησω να φαει 'σφαλιαρες' και οποιον αλλον πιστευει οτι με το 20V θα ειναι αρχηγος;;Αμ δε καποιοι δεν μπορουν να το χωνεψουν γιατι ειναι οι ιδιοι που κανουν τις συγκρισεις.Κινητηρας διαμαντι με αποδοση κορυφαια αλλα δεν εχει και αυτος τα ορια του;Αντε τον εχουμε και θα τον συγκρινω με ολα τα μοτερ παραγωγης;Βρηκαμε πιπερι θα ριξουμε και στα λαχανα;
φιλε μου καλε, καλε μου φιλε ποση διαφορα ειναι τα 5 δευτερα;Οση εχεις εσυ απο ενα seicento και αν εχεις τοση!!
Και ολα οσα λεμε για τετρακινηση δεν βλεπω κανεναν να λεει πως ηδη απο την εκκινηση θα εχει φαει 3 αυτοκινητα,ελεω τετρακινησης,αλλα μενουμε στις απωλειες μονο.
εκτος αν δεν ξερει και αυτος και ξερει ο wastegate! Και αντε πιαστον μετα εσυ στο 1000αρι αν εχεις φαει 3 αυτοκινητα απο την εκκινηση.
Εχω ολη την καλη διαθεση να πουμε και να ανταλαξουμε εμπειριες,Πανο.Και το κεφι μας θα κανουμε μην ανησυχεις,θα σε τσαγιασω εχεις φαει τα λυσακα σου.Εκτος αν θες και εσυ να δοκιμασεις με κανα 2.0 πρωτα,ετσι για ζεσταματακι(χα,χα,χα)
|
Λες να με νοιαζει που χανουν τα 20ν απο τα σουμπαρου?λογικο δεν ειναι,εγω την θεση του γιαννη υποστηριζω.Εκτος απο αυτο πρωτος δεν ειπα οτι της 3 πρωτες ταχυτητες τις πανε αερα(εκτος αν δεν το θυμασαι γυρνα πισω και δες το)οποτε σε βγαζω "ψευτη"οσον αφορα την παραγραφο που λες οτι δεν ειπε κανεις οτι κανουν τρελες εκκινησεις και μενουν μονο στις απωλειες λογω τετρακινησης.Επισης δεν ξερω ποση διαφορα ειναι τα 5 δευτερολεπτα αλλα γνωριζω πολυ καλα οτι στο μισο δευτερολεπτο εισαι πισω οποτε δεν με διαφερει η χρονικη διαφορα να περασω πρωτος με ενδιαφερει.Εκει που τα λες παλι ολα καλα ξαφνικα λες για τον Μπαρμπαρη,τι θα συγκρινεις με αυτο?Μονο και μονο που εχει ενα σελικα κτηνος σταματας εκει.Δεν θυμαμαι να ειπα πως ενα τετρακινητο θα ειναι πισω απο ενα μπροστινοκινητο στα 400.Οσο για τις γνωσεις μου αστες στην ακρη ζω μεσα στα αυτοκινητο,σπουδαζω μεσα στα αυτοκινητα και καθε μερα βλεπω,μαθαινω περισσοτερα και αν πιστευεις πως αυτο με τα 225 δεν χανει απο μπροστινοκινητο στο 1000μ ενταξει τι να σου πω ελα να το δεις με τα ματια σου.
Υ.Γ.
Μην νομιζεις οτι επειδη καποιος ειναι μικρος και υποστηριζει κατι αντιθετο απο σενα εχει καβαλησει το καλαμι.Ισα ισα αυτος εχει την τρελα να δοκιμασει το αγνωστο.Οταν στηθηκαμε με σουμπαρου μας ελεγαν ολοι:Ρε που πατε με τον σουμπαρακλα,ειναι 2,0Τ θα σας γ@μ....φερτε την καντιτ καμερα να γελασουμε.Ξερεις ομως πως τους κοπηκε το γελειο στο τερματισμο?Εσκυψαν τα κεφαλια και εφυγαν.Τα φαινομενα απατουν φιλε μου δεν ειναι ολα ροδινα οπως με την πρωτη ματια.