Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-11-05, 19:19
Το avatar του χρήστη SavvasKE35
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 361
SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
στα τοσα χρονια, που εφαγα σε συνεργεια, οταν ημουν πελατης, ειχα καλη διαθεση, μιας και πιτσιρικος δουλευα βοηθος σε συνεργεια και εγω. Καμια φορα μεχρι σημερα που ειμαι 33 ετων, δεν εμεινα εστω και λιγο ικανοποιημενος απο δουλεια που με κανανε. Ελεγα 100 φορες να την εκανα μονος μου. Ο λογος που δεν το εκανα ολες τις φορες, ηταν λογω χρονου, αλλα στο τελος μου εβγαινε ξυνο.
Με ολη τη σοβαροτητα, το μονο μηχανικο που τα βρηκαμε, και ειναι αληθινος, μου λεει, "αυτο το κανω", "αυτο το ξερω", "αυτο θα το προσπαθησω", και το κυριοτερο "αυτο δεν το ξερω" ειναι ο φιλος μου ο Νικος. Ο οποιος εχει δουλεψει σε 5-6 διαφορετικες αντιπροσωπειες, και ειναι ο μονος που εκανε ΟΝΤΩΣ καλη δουλεια στο μοτερ μου, και σε οτι καναμε μαζι. Αλλα αυτο ο ανθρωπος δεν πιανει πολλα αυτοκινητα.
Δυστυχως κανει επιλογη αυτα που θα ασχοληθει, γιατι φοβαται τους περιεργους.
Τον εκανα δωρο ενα Η/Υ, για το σπιτι του, μ ιντερνετ και σχετικα, και η σχεση μας ειναι τελεια. τωρα τελευταια τα μονα που δεν μπορεσε να πιασει ηταν απο μενα ηταν το διαφορικο (το εκανα εγω τελειο), και το Α131L αυτοματο σαζμαν της γυναικας μου (που το εκανα παλι εγω), αλλα μου ειπε "αυτο δεν το ξερω".