Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-11-05, 12:25
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 664
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimbo";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε μου deus, τι να τα κάνεις τα γκάζια στην ευθεία, αν δεν μπορείς να στρίψεις? το συκγεκριμένο τουτού, πιστεύω πως αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται, και αν προσθέσεις και το πολύ μικρό του μεταξόνιο που κάνει τις αντιδράσεις ακόμα πιο απότομές, τότε......
Δεν θα συμφωνήσω με την άποψή σου. Τα Rallye είναι επιβεβαιωμένο οτι στρίβουν πάρα πολύ καλά για την κατηγορία τους και τις διαστάσεις τους. Εχώ βρεθεί σε Rallye να στρίβει ταπα σε στροφή 90 μοίρες, να στριγγλίζουν τα λάστιχα σαν φώκιες και όμως δεν έπαιξε καθόλου ουτε τη μούρη ούτε τον κώλο του... Το γεγονός οτι πολλά Rallye καταλήγουν στις μπαριέρες όφείλετε στο γεγονός οτι τα υπερεκτιμούν οι οδηγοί τους...

Χτες στην Καβάλας πετυχαίνω ενα focus. Τι θα γίνει ρε με αυτούς;;; Δεν ξέρω αν ηταν 1,4 ή 1,6...Ήταν πίτα κάτω, με αρκετα κιλά πολυεστέρα και με δύο μπουρια από πίσω. Τον περνάω με τρίτη γεμάτη και την ΦΙΛΤΡΟΧΩΑΝΗ να ρουφάει σαν τρελή! Με πιάνει το φανάρι και έρχεται δίπλα μου. Ανοίγει γρήγορα (μούγκριζε και ουρλιάζε το focus, αλλα δεν πήγαινε), γεμίζω δευτέρα, αλλάγη σε τρίτη φφφρρροοουυυμμμμ η χωάνη, πισω το focus. Δεν έβαλε μυαλό ούτε μετά από αυτό και ξανά πίσω μου... Εγώ είχα ταξίδι, πήγαινα Πάτρα, με τον κάγκουρα θα ασχολιόμουν... Και επανέρχομαι στο αρχικό ερώτημα: Τι θα γίνει ρε με αυτούς;;;

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...