Re: Λιπαντικά, Λάδια, Βαλβολίνες....
xaxa δεν εχετε το θεο σας. ηρακλη λυπαμαι αλλα αλλα ατομα δεν βαζω μεσα. αν θες βαζω το βαρος τους σε .... σακια με πατατες. μονο ετσι αν θες. αν ειναι δυνατον καθε σαξοραλο που συνανταω να του φορτωνω σακια με πατατες για βαρος. θα ξεφτιλιστουμε ρε συ!!! ετσι κανετε εσεις εκει? μην ξεχνας οτι τ αμαξι μου ειναι ρυθμισμενο να πηγαινει ετσι οπως ειναι ΤΩΡΑ. και υστερα μην ξεχνας οτι εχεις πλεονεκτηματα καποιες στιγμες αν εχει βαρος. η διαφορα μας ειναι ο ογκος. παντως εδω αθηνα δεν εχουμε ξανακουσει να βαλει ο ελαφρυς αντιβαρα μεσα του. τεσπα.ζυγαρια εχεις εκει? αν σου πω οτι ειμαι 1180 θα με πιστεψεις? εχω και χαρτι απο ψηφιακη ζυγαρια του λιμανιου. οσο αναφορα για το MOTORCOTE στο τελος δε θα σας σβηνει το μοτερ ρε παιδια. μονο τετοιο πραγμα θα εχει μεσα φανταζομια. θα γυρνατε το κλειδι να σβησει το μοτερ και αυτο θα γυρναει για καμια ωρα ακομα. εγω παντως δε το βαζω με τιποτα αυτο το πραγμα
η απορια μου με σενα ειναι οτι ηδη καποια μαυροκαπακα εχουν προβλημα με μενα επειδη εμειναν πισω πως εσυ εισαι τοσο αισιοδοξος δεν ξερω. θα το δουμε πανω. α και να εχουμε πει και τσιπρα αλλιως δεν παταω τερμα γκαζι γιατι λυπαμαι τον αντιπαλο ε?