Θέμα: KE 30 FORUM
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: KE 30 FORUM
Παλιά 04-11-05, 14:29
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 456
GEORGIOS_XYNOS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Re: KE 30 FORUM

Γυρνουσα χθες απο Κατερινη στην Εγνατια οδο πηγαινοντας αριστερο ρευμα με 130 χλμ, επιδη ξεκινησα προσπεραση ενα Micra 90 μοντελο που ητα στην μεσαι και πηγαινε με 90 100. Μεχρι που να το φτασω απο μακρια, αρχισε η ανηφορα, πεφτει σιγα σιγα η ταχυτητα μου γυρω στα 100 - 110 καιμοιλις την εχω περασει για λιγο. Ξαφνου αυτη (γυναικα 50αρα ηταν) τυο παταει παραπανω και αρχιζει να πηγαινει με την ιδιδα ταχυτητα με μενα (στα κοκκινα εγω, στακοκκινα και αυτη) και τωρα πιασε σκηνικο 2 χαρβαλα να πηγαιναουν διπλα διπλα αριστερη και μεσαια λωριδα λες και καναμε καναν αγωνα!!!. Ερχεται ακι απο πισω σα κερασακι στη τουρτα ενα Mertso και μου κανει σινιαλο και κανω περα!!!! Που ρε μ...??? αριστερά μπαρες, δεξια η γκιοσα, πισω κολλητα εσυ, εμπρος δε παει, γμτ!!! Τα παιρνω και εγω στη κρανα και λεω δεν γαμ... θα την παρω μαζι μου τη γκιοσα, και βγαζω φλας σα κυριος και αρχιζω να πηγαινω κατα πανω της, α μωρη τη βλαμμ....., χεστηκε η ρ.... εκοψε και εμεινε πισω, αμα πια ουτε προσπεραση δεν μπορω να κανω...
Ολα τα παραπανω τα γραφω για να ξερετε με τι μ... εχετε να κανετε (εμενα δλδ)!!!