Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Δεν Πληρωνω.
Παλιά 01-11-05, 15:17
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 457
GEORGIOS_XYNOS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Re: Δεν Πληρωνω.

Το προβλημα την σημερον ημερα δεν ειναι τα crash test, διοτι (γνωμη μου) ολα τα τουτου (πλην των κινεζικων) εχουν βτασει σε ενα καλο εως ικανοποιητικο επιπεδο ασφαλειας (παθητικης).
Το προβλημα που αντιμετωπιζουμε σημερα ειναι η αυξηση των πωλησεων των SUV!!!
Σου λεει ο Μ.... (μπορει να ειμαι και εγω και εσυ αυτος) δεν παιρνω το θωρηκτο να βγω στους δρομους και οποιος με ακουμπησει την εβαψε?
Ή το καλυτερο: γυναικες γιατροι (και αλλες αλλα προπαντως αυτες!!) ολες πηραν forester, Rav, Cayenne, Range Rover!!!!
δεν Θελεις να κανεις crash test με αυτα τα βουβαλια της ασφαλτου, ολοι τους ειναι δολοφονοι!!!!
Στην Ευρωπη εχουν αρχισει ηδη διαμαρτυριες για τα βουβαλια να μην μπαινουν μεσα στις πολεις (καυσαερια, παρκινγκ, κλπ), εχει κανει ακουσει για το λεγομενο missmatch? Σε κοπαναει το βουβαλι απο πισω περναει πανω απο το σασι σου (το κομματι του αυτοκινητου που εχει τη ελεγχομενη παραμορφωση που θα σε σωσει) και φτανει στο καθισμα του οδηγου!!!
Και σου λεεει μετα φταιει το αμαξι δεν εχει παθητικη ασφαλεια!!! Που ρε ?? Στον ουρανο?
Miss Match, εκει ποναμε τωρα!!!! (τρεχει η Αμερικη να βρει λυση!!!)
Αντε και να τελειωνω την πολυλογια, εχετε δει μετωππικη απο SUV? Σαν να τρακαρανε δεινοσαυροι ειναι!!!!
Και θελει και ο Σαββουλης να αγορασει ενα τετοιο βουβαλι γιατι ειναι φθηνο πως το ειπαμε? Εκεινο το τερας της Daewwo το φθηνο?
Απάντηση με παράθεση