Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Παρουσίαση TS - kombresor by Drive (0-100-0)
Παλιά 30-10-05, 21:45
syele Offline:
Μέλος

Μοντέλο: 2005 Corolla TS
Περιοχή: Λαγονήσι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 282
syele είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Παρουσίαση TS - kombresor by Drive (0-100-0)

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Mε έναν παράλληλο τα ρυθμίζεις αυτά. Και μπορείς να κατεβάσεις σε λογικά πλαίσια το vvtli point δηλαδή γύρω στις 500 στροφές. Έχω δεί εφαρμογή με greddy e-manage παράλληλο αν και νομίζω ότι και η apex-i έχει ένα controller αλλά με σαφώε λιγότερες δυνατότητες από έναν παράλληλο. Όσον αφορά το δεύτερο ίσως είναι ένα είδος safe mode του εγκεφάλου μέχρι το λιπαντικό να φτάσει στην κατάλληλη θερμοκρασία ώστε να έχεις μια ικανοποιητική λίπανση.
Είσαι σίγουρος για αυτό που λες ότι με κάποιον παράλληλο εγκέφαλο μπορείς να μετακινήσεις το vvtli point? Δεν νομίζω. Μπορείς να δώσεις το Link για την εφαρμογή που λες?
Όσο για τον controller της Apexi, αν μιλάς για το PFC, είναι άλλος εγκέφαλος με τον οποίο μπορείς όντως να μεταφέρεις το vvtli point και είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά για τον 2zz-ge και έχει σαφώς περισσότερες δυνατότητες από οποιονδήποτε παράλληλο. Αν μιλάς για άλλο, μπορεί να ισχύουν αυτά που λες.
Άλλη καλή περίπτωση είναι το Camcon για μεταβολές στο Vvti και όχι στο vvtli point..

Όσον αφορά το άλλο με το safe mode, η ECU ελέγχει τη θερμοκρασία του νερού και όχι του λαδιού κι αν αυτή είναι κάτω από τους 60 oC τότε δεν αφήνει τη βαλβίδα ελέγχου λαδιού να κλείσει ώστε να γίνει η μεταπήδηση στον εκκεντροφόρο για τις ψηλές στροφές.
Απάντηση με παράθεση