Re: Αθωα Ανεκδοτα
Στο πανεπιστήμιο υπάρχει ενας καθηγητης φυσικής του οποίου το μάθημα είναι πολύ δύσκολο. Εξετάζει προφορικά και ζητάει...τα πάντα. Την ημέρα της εξέτασης μαζέυτηκαν έξω από το γραφείο του πολλοί σπουδαστές.
Η εξέταση ξεκίνησε από τους φοιτητές του πρώτου έτους. Ρωτάει ο καθηγητης: Είσαι σε ενα τρένο που τρέχει, ξαφνικά ζεστένεσαι, τι κάνεις; Ανοίγω το παράθυρο απαντάει ο φοιτητης. ωραία, θέλω να μου υπολογίσεις, την ταχύτητα του αέρα που μπαίνει στο βαγόνι, την αλλαγή του αεροδυναμικού συντελέστη του τρένου καθώς και πως αυτή επηρεάζει την ταχύτητα του. Κανείς δεν μπορούσε να απαντήσει. Τελείωσαν οι φοιτητές του πρώτου έτους, του δευτέρου, του τρίτου κτλ κτλ. Μπαινει και ενας φοιτητης που ήταν 10ο έτος. Τον ρωτάει ο καθηγητης, είσαι σε ενα τρένο που τρέχει και ζεστένεσαι, τι κάνεις; Αυτός το ήξερε το πρόβλημα και απάντησε: Βγάζω τα ρούχα μου και μένω με τα εσώρουχα. Ναι αλλά ζεστένεσαι κι άλλο του λέει ο καθηγητης. Βγάζω και τα εσώρουχα απάντάει ο φοιτητής. Ναι, αλλά δίπλα σου είναι ενας αράπης και θα σε γ@μ....
και τότε απαντάει ο φοιτητής. Είμαι στη σχολή 10 χρόνια και χρωστάω μόνο το μαθημα σας, και όλο το τρένο να με γ@μ.. σει, το παράθυρο δεν το ανοίγω!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|