Θέμα: KE 30 FORUM
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: KE 30 FORUM
Παλιά 25-10-05, 23:42
Το avatar του χρήστη PARIANOS
PARIANOS Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: EP71
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 247
PARIANOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: KE 30 FORUM

Χριστος και Παναγια!!!! Πλακα με κανεις? Ζουρλαθηκαμε τελειως? Του Σάββα? Σε περιοδικό? Αναλυτικη παρουσιαση? Του ποσο τυροπιτα εχει στον εγκεφαλο? Που εγινε και μυζηθρα ΑΑΑ ποιοτητας? Γιατι τελειωσαν τα αρθρα και δεν εχουν τιποτα να γραψουν? Και θα ασχοληθουν με ΧΡΕΠΙΑ??????
Ελεος δλδ ενταξει, ειμαστε βαρεμενοι, δε το κρυβουμε, το γνωριζουμε, αλλα και να το καμαρωνουμε κιολας?
Να μου πεις του αδελφου του τωρα που θα βγει απο τον φουρνο και θα γυαλιζει το πανεμορφο με το μπλε ελεκτρικ χρωματακι, μαλιστα αυτο αξιζει, αλλα τη μαυρη γατα για δημοσιευση?
Φιλε μου τους γρηγορους βαζουνε για παρουσιαση και ενας ειναι ο γρηγορος αυτη τη στιγμη: Ο ΑΠΟΛΛΩΝ!!!
Σαββα τολμας να διαφωνισεις?
Οχι αναρωτιεμαι........[/quote]

LOIPON POIOS MOY ELEGE GIA TO TYRI POY EGINE GIAOYRTI.....EPEIDI STO TUNING POY EIXA PAEI....MILISA ME TO PALIKARI APO TO XL SE PLIROFORO OTI GOYSTAROYN NA PAROYSIAZOYN AYTOKINITA TYPOY KE 30,SR,ASCONA,MANTA KAI TA LOIPA.....DEN KSERO AN TO PAIRNEIS AYTO TO PERIODIKO ALLA KATA KAIROYS EXOYN PAROYSIASEI POLY PIO XREPIA AP TOY SAVVA.....NA FADASTEIS OTI MOY EIPE NA TOY STEILO FOTO AP TO DIKO MOY...ALLA TI NA STEILO TO 4K TO MAMA DIAFORIKO H TO KANTRAN POY DEN EXEI OYTE STROFOMETRO????TORA NOMIZO POS KATALAVAINEIS POS TO PROTINA STO SAVVA....E?