Θέμα: KE 30 FORUM
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-10-05, 10:33
Το avatar του χρήστη SavvasKE35
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 360
SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Παριανε, αλλα δεν ειναι τελειωμενο το δικο μου ακομα. Τωρα θελω λαμαρινοδουλεια και βαφη, αλλα θα μεινει 1 ετος εκτος λειτουργειας. Εχω μια αρρωστεια, αν το ξεκινησω, θα το κανω τελειο. Ο πατερας μου ειναι χρονια τωρα Μπογιατζης αυτοκινητων, οποτε εχουμε τον μαστορα για αγαπη. Ο αδερφος μου εχει το ιδιο ΚΕ35SR με την ιδια μηχανη, αλλα μονο μηχανη.Ουτε σαζμαν,φρενα,διαφορικα, τιποτα-τιποτα. Το πιστευεται ή οχι, σε κοντρες που βαζαμε με αφηνε 4-5 καροτσες. Η 2α του εβγαζε στο κοντερ 110, 3η 160χλμ. Το βαλαμε κοντρα με PASSAT 1.8T με βελτιωση ελεγε ο ιδιοκτητης, και ακομα να συνερθει απο το εγκεφαλικο ο τυπος. Δεν ξερω κατι εχει του αδερφου μου και δουλευει-παει παρα-παρα πολυ δυνατα. Εμενα το μπλοκε με κοβει, και ειναι κοντο, δεν με αφηνει να απλωσω το βημα καθολου. Ο αδερφος μου θα το βγαλει απο το λαμαρινα σε 1-2 μηνες.Αλλα δεν νομιζω να κανει μετατροπες αλλες. Απλα θα το παταει μονο στην ερημο νεβαδα. Καλο?