Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1.000 σ.α.λ.
Παλιά 25-10-05, 10:14
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Re: ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1.000 σ.α.λ.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MAD-MAX";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
αν μιλαμε για ts κατα 99% προκειται για τον τεντωτηρα του ιμαντα δυναμο....ο 8ορυβος που κανει ακουγεται σαν γρυλισμα και μονο μεταξυ ρελαντι και 1200-1300 στροφες οταν παταμε γκαζι ανεξαρτητος σχεσεως στο κιβωτιο ταχυτητων
εχω 22κ κμ και εχω αλλαξει ηδη 2 και παω για τον τριτο...
αφου ολοι ειστε στην εγγυηση ζητηστε να σας το αλλαξουν να δειτε πως θα σταματησει...
Και αν μιλάμε για Ε12 1.4 f/l τι γνώμη έχεις; Έχω αναφέρει και σε άλλο topic ότι εμένα ακούγεται ένας ήχος από (ή σαν) πυράκια από τις 1.000 έως τις 1.700 - 1.800 στρ. Σαν κροτάλισμα. Για παράδειγμα: Είμαι μέσα στην πόλη, 3η και 50 χιλ/ώρα. Θέλω να στρίψω σε διασταύρωση, κατεβάζω 2α, πέφτω στα 20 χιλ/ώρα, στρίβω και δίνω γκάζι. Οι στροφές εκείνη την στιγμή είναι περίπου 1.000 και μέχρι να φτάσουν στις 1.700 ακούγεται ο θόρυβος αυτός. Το ίδιο και όταν ξεκινάω με 1η σιγά - σιγά, έτσι ώστε να μπορώ να τον καταλάβω και να τον ακούσω τον θόρυβο, πάντα μέσα σε αυτό το φάσμα των στροφών question question question
Απάντηση με παράθεση