Παράθεση:
="wastegate";p="26639" αλλα γιατι ανησυχω ρε γμτ?
|
Κανονικά όσοι είναι υπέρ της συμβατικής υπερσυμπίεσης κάλα θα κάνουν να ανησυχούν. Τα συστήματα ηλεκτρικου τουρμο εχουν πολύ μέλλον γιατι ειναι και πιο φιλικά προς το περιβάλλον... ασε που σε extreme εφαρμογες μπορει να αποδειχτουν και πιο αποδοτικά (το μόνο προβλημα για τρελές επιδόσείς είναι οτι παιρνουν ενέργεια αό την μπαταριούλα του αυτοκινήτου. Αν όμως προxωρήσει και άλλο η τεχνολογία των fuel cells (κελιά καυσίμου);;;
Anyway: Είναι πολύ τραγικό να κάθομαι μέχρι τις 2:00 το πρωί για να ετοιμάσω το επόμενο κείμενο για το ηλεκτρικό turbo και να ξεχνάω πάλι την δισκέτα στο σπίτι...
Πάντος στην Ελλάδα είμαστε πολύ πίσω σε κάποια πράγματα. Κατα την επίσκεψη μου στην auto-exelixis, επισκεύτικα το περίπτερο της εταιρίας που εισάγει προϊόντα των GReaddy και Garrett. Σκέφτικα ότι θα βρώ πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρικό τουρμπο!!! Ο τύπος που μίλησα με κοίταζε λες και είμαι εξωγήινος... Δεν ξέρω ρε μεγάλε μου λέει, η εξέλιξη στο θέμα προχωράει αργα. Να δούμε πότε θα φτάσει και στην Ελλάδα...
Μέχρι τότε.... στροβιλοσυμπιεστες καυσαερίων!!!!