Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-10-05, 09:20
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 350
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλε μου δεν το πείρα προσωπικά σε καμία περίπτωση απλά μέχρι τώρα δεν απαντούσα σε τέτοια post για ένα συγκεκριμένο λόγο. Υπάρχουν άτομα στο forum που δεν έρχονται στις συγκεντρώσεις ή και αν έρχονται δεν με έχουν γνωρίσει από κοντά. Ετσι είναι φυσιολογικό όταν ακούν τι ένας Αστυνομικός διαβάζει τι γράφετε εδώ μέσα γίνονται λίγο επιφυλακτικοί. Σε αυτό το topic αποφάσισα να πάρω θέση καθώς άτομα όπως ο Λευτέρης, ο Βαγγέλης, ο Μιχάλης και άλλοι από κοντά μου το ζήτησαν και δεν μπορούσα να τους παραβλέψω γιατί θα φαινόταν ότι τους γράφω ή ότι κρύβομαι πράγματα που δεν ισχύουν και δεν θέλω να το νομίζει κανείς. Ξέρω ποιος είμαι έχω άποψη πάνω σε αυτά τα θέματα και κυρίως επαγγελματικά ξέρω τι λάθη έχω κάνει και τα αναγνωρίζω πράγμα που δεν το βλέπω καθόλου αδυναμία γιατί έτσι διορθώνομαι κάθε μέρα. Λάθη γίνονται το θέμα είναι να μην ξαναγίνονται. Αυτό που επαναλαμβάνω είναι ότι δεν θέλω κανένας να αισθανθεί περιορισμένος επειδή έχω αυτό το επάγγελμα. Θέλω να αισθάνονται όλοι άνετα να εκφέρουν την γνώμη τους πράγμα που θα κάνω κι εγώ πιστέψτε με χωρίς προκατάληψη απέναντι σε κανέναν γιατί νομίζω ότι ανήκω και στους δύο αυτούς χώρους. Τώρα όσο για τις συναντήσεις λίγες είναι αυτές που δεν μπόρεσα να πάω και θα χαρώ να γνωρίσω και να συζητήσω με όλους (για τέτοια θέματα και όχι μόνο). Γιώργο ακόμη και 28 αν γίνει συνάντηση θα είμαι εκεί αλλά την άλλη βδομάδα θα είμαι Τρίκαλα. Πιστεύω ότι σύντομα θα καταφέρουμε να γνωριστούμε και από κοντά. Να είσαι καλά και περαστικά στο πόδι σου.

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση