Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Φιλικη Δηλωση Ατυχηματος
Παλιά 24-10-05, 08:24
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 349
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Φιλικη Δηλωση Ατυχηματος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="26882
Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος οδηγός ενώ έχει υπογράψει την δήλωση, στην συνέχεια μετανιώνει και ανακαλεί την δήλωση, με αποτέλεσμα να είναι άκυρη και να αναζητείται λύση μέσω δικαστικής οδού.

Τέλος η λάθος ή ελλιπή συμπλήρωση της δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει.

Σημείωση : Ενδέχεται διαχρονικά τα αναγραφόμενα να μεταβληθούν με αποφάσεις της Πολιτείας , σε κάθε περίπτωση να επιβεβαιώνετε τα ισχύοντα - αναγραφόμενα .

γι' αυτό πιστεύω ότι για παν ενδεχόμενο να κάνει καταγραφή η τροχαία την οποία δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας ούτε η ασφαλιστική ούτε αυτός που σε χτύπησε το λέω γιατί το έπαθα το μυαλό τους στην πουστιά το έχουν. Τους πληρώνεις μία ζωή και όταν πρέπει δικαιωματικά να πάρεις κάποια λεφτά πρέπει να τσακωθείς να σε πιάσουν τα νεύρα και τελικά να ακουμπήσεις και απ' την τσέπη σου ένα ποσό. Κοιτάνε αν είναι δυνατόν και το παραμικρό ευρώ να σου το κόψουν (εγώ πλήρωσα 200 ευρώ απ' την τσέπη μου και ας ήταν το αμάξι σταθμευμένο και έπεσε ο άλλος επάνω του και το αμάξι ήταν 2 ετών!!!!). το μόνο χαρτί που με έσωσε είναι αυτό απ' την τροχαία με το οποίο τους απειλούσα ότι θα πάω στα δικαστήρια και έτσι καταλήξαμε να πάρω το μεγαλύτερο μέρος του ποσού. Χωρίς να θέλω να βάλω βέβαια όλες τις ασφαλιστικές στο ίδιο καζάνι εμένα αυτή μου η εμπειρία με κάνει δύσπιστο απέναντι σε όλα αυτά τα έγγραφα που είναι 'επισήμως ανεπίσημα' και μπορεί ο καθένας να τα αμφισβητήσει ή να τα ανακαλέσει ότι ώρα θέλει προσοχή παιδιά όσο το δυνατόν ποιο επίσημα έγγραφα γιατί η πουστιά είναι στο αίμα τους.

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση