Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Κλώση Για Θόρυβο
Παλιά 21-10-05, 12:04
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 920
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Re: Κλώση Για Θόρυβο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george4agelu";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχω μια αγάπη για την αστυνομία αφού Πάσχα και Χριστούγεννα έκανα με τον πατέρα μου όπου ήταν Υπηρεσία. Δεν μπορεί 20 μη σκεπτόμενοι να αμαυρώνουν όλη την εικόνα που έχω σχηματίσει από τον πατέρα μου και τους συναδέλφους του. Δυστυχώς μερικοί βγάζουν ένα κακό όνομα για όλο το χώρο, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλους τους χώρους. Δεν πρόκειται να το αφήσω, ήδη έδωσα στον αδερφό μου την κλήση να την πληρώσει, μίλησα με φίλο μεγαλοδικηγόρο και μου γράφει το εξώδικο και ετοιμάζομαι να γράψω την αναφορά για την κλινική εικόνα που μου έδωσε από το 20λεπτο. Το θέμα δεν θα το προχωρούσα αλλά με εκνεύρισε όταν είδα τον πιτσιρικά. Εντάξει εγώ μπορώ να πληρώσω τα ευρώ και να αλλάξω εξάτμιση και όλα. Ο πιτσιρικάς όμως; Φαινόταν ότι το παπί το είχε ή για Courier η για πίτσα. Ο άνθρωπος έγινε για τον άνθρωπο λύκος, όπως είπε και ο φιλόσοφος.
Ετσι οπως τα λες ειναι φιλε!
Μακαρι να τα καταφερεις να γινει κατι να εκλειψουν κατι τετοιοι καραγκιοζηδες που χαλανε τη συνολικη εικονα.Εχω και εγω δυο παραδειγματα οπου συναδελφοι αυτων που με εγραψαν εφτασαν σε σημειο να τους εβρισουν.
Τι να πεις?
Καλη επιτυχια φιλε!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση