Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george4agelu";p="
Λευτέρη το Διδυμότειχο είναι αστείο, αν θέλει κάποιος από τους moderator ας το σβήσει. Το μισό μου σόι είναι αστυνομικοί και ένα ολόκληρο καλοκαίρι ήμουν Διαπραγματευτής Κρίσεων, οπότε όλη μέρα με αστυνομικούς. Ξαναλέω ότι έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς το Σώμα και για αυτό θα τον κυνηγήσω διότι το συγκεκριμένο άτομο αμαυρώνει την εικόνα ανθρώπων που με κόπους, με κίνδυνο και με περιορισμένες απολαβές προσπαθούν να μας προστατεύσουν. Έχω μια εικόνα από τον πατέρα μου που μας πήραν 3 τη νύχτα από το νοσοκομείο όταν μετά από καταδίωξη με έμπορο ναρκωτικών έπεσε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στη θάλασσα (ήταν στα ΕΚΑΜ) και τη συγκρίνω με τη σημερινή. Είναι προσβλητικό για τους απλούς συναδέλφους του που αγωνίζονται με αντίξοες συνθήκες για το μεροκάματο και έχουν και του κόσμου τα προβλήματα.
|
Συμφωνώ απόλυτα Γιώργο.
Είχα και εγώ συγγενείς στο σώμα που ήταν σε όλα τους κύριοι. Είναι κρίμα όλοι όσοι, όπως είπες, που με κίνδυνο της ζωή τους και με τα ελάχιστα χρήματα(οι μισθοί των αστυνομικών για μένα είναι εντελώς απαράδεκτοι και άδικοι σε σχέση με τα ρίσκα που παίρνουν καθημερινά αυτοί οι άνθρωποι) κάνουν το καθήκον τους, να σπιλώνονται εξαιτίας ορισμένων ανεγκέφαλων που νομίζουν ότι εξουσιάζουν ο κόσμο επειδή φόρεσαν μια στολή.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
θα ήθελα και τον Mike_G να πει την άποψη του για το θέμα. Δηλαδή τί ποινικές κυρώσεις έχει κάποιος που τον σταματάνε για υπερβολικό θόρυβο. Εννοίτε βέβαια πως, όπως μας περιγράφεις το περιστατικό, η συμπεριφορά του αστυνομικού ήταν απαράδεκτη, απλά ήθελα να μάθουμε μέχρι τι εξουσία μπορεί να ασκήσει επάνω σου ένας αστυνομικός για τέτοια θέματα.
Μιχαλάρα, τα φώτα σου please...
|
Ναι Μιχάλη δώσε μας τα φώτα σου!!