Re: Δισκόπλακες
Φιλε IVAHEIN καταρχην δεν εχω παρεξηγηθει αλιμονο. συνηθως ετσι απανταω να γελαμε και λιγο!!! ακου και συ βαγγελη για τα ταμπουρα. τα τα μπουρα που ειχα ακομα και στα 190 το αμαξι με την ιδια παντα αναρτηση φρεναριζε ικανοποιητικα. τα πισω δισκοφρενα τα εβαλα 3-4 μηνες πριν την μετατροπη. οποτε 1.3 οταν ηταν παλι δεν σταματουσε. ο λογος ειναι οτι το εμβολακι που ανοιγει τις σιαγονες των ταμπουρων ειναι μολις 8 χιλιοστα. αυτο σημαινει οτι ειναι ευκολο για την τρομπα μου να το πρεσαρει. οταν μπηκαν οι δαγκανες απο 20V το εμβολο της δαγκανας ειναι περιπου 25-30 χιλιοστα. επειδη το αμαξι δεν εχει ρυθμιζομενο κατανεμητη η τρομπα στελνει πισω την ιδια πιεση που εστελνε και στα ταμπουρα. οποτε ειναι δυνατον να ανοιξουν τα μεγαλα εμβολα της δαγκανας με την ιδια πιεση? ποτε. και φυσικα θελουν και αυτες το σερβις τους που δε το εχω κανει ακομα ενω εχω αγορασει το πληρες κιτ επισκευης δαγκανας . σε παρα πολυ δυνατο φρεναρισμα με 200 επιτοπου κατεβηκα να κανω εναν ελεγχο στα φρενα. διαπιστωσα οτι στα μπροστα ουτε τη ζαντα δε μπορουσες να ακουμπησεις απο τη θερμοκρασια ενω τα πισω τα χαιδευα με το χερι μου. απλα γλυφουν. ξερω τη λυση που χρειαζεται απλα θα γινει στην ωρα του. ειπαμε υποχρεωσεις. αλωστε παιδια ολα αυτα τα εχουμε ξαναπει ακριβως οπως τα ειπα αλλα μαλλον βαρεθηκατε να ψαξετε τη δημοσιευση. ελπιζω να βοηθησα και να καταλαβατε τι και πως. οσο για τα ταμπουρα τα πηγα στην κυπρο για να τα βαλω στην corolla της ελενας. αν τα ειχα εδω θα τα ειχα ξαναβαλει και ας ηταν ασχημο αισθητικα. αυτα.....
φιλικα πανος