Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Ξύπνα Βορράάάάάά
Παλιά 06-10-05, 17:26
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 336
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Ξύπνα Βορράάάάάά

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από roadrunner";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΕΤΣΙ
ΩΣΤΕ:
1 ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
Μού έχουν τηλ.κάτι παιδιά που αναμένουν την συνάντηση αυτή για να παρευρεθούν και περιμένουν να τους ειδοποιήσω γιατί δεν έχουν πρόσβαση στο internet.
Παράθεση:
2 ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ CLUB THΣ Β.
ΕΛΛΑΔΑΣ
Δεν βρίσκω οτι χωράει συζήτηση επι του θέματος.Για να μπορέσουμε να συζητήσουμε κάτι πρέπει να έχουμε κάποιον να μιλάει με τους υπολοίπους υπευθύνους των club,πράγμα που χρείαζεται αρκετές συναντήσεις.Σε μιά πήγα εγώ,την άλλη πήγε ο leon και σε μια κανείς,αλλά αφού δεν έχουμε καποιόν καθήλιν αρμόδιο,έτσι θα γίνεται!Αλλά ρε παιδιά έστω και να είχαμε που είναι το ενδιαφέρον σας για τις κοινές συναντήσεις?Πόσες μέρες γράφτηκε το θέμα για τις συναντήσεις και τα track days και ενδιαφέρον μηδέν.Οπότε τι να πούμε?Συνεπώς ακόμη και χωρίς αρμόδιο με τι "κίνητρο"να πάει κάποιος και να συζητά επί ώρες όταν δεν υπάρχει ενδιαφέρον!Λάθος κάνω?

Παράθεση:
ΚΑΙ 3 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΕΚΔΡΟΜΗ"ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ..
Ας μαζευτούμε για καφέ και επειτα βλέπουμε και για εκδρόμη.Εγώ την βρίσκω με τις εκδρομές αλλά έχω περίεργο πρόγραμμα.Συνέπως για να μην σας πρήξω(όταν κανονιστεί)με το θα ρθω,δεν θα ρθω,ίσως,λέω ότι θα θελα πολύ,αλλά μη με υπολογίζεται γιατι δεν μπορώ να ξέρω ούτε δύο μέρες πρίν το πρόγραμμά μου,αλλα αν δεν κάνω τπτ θα έρθω σίγουρα.
Πρότασεις επίσης για εκδρομές υπάρχουν πολλές!
Αντε και καλή αντάμωση![/quote]