Re: Λίγη Ντόπα Σε G6...
η ατμόσφαιρα βελτιώνεται αρκεί οι λύσεισ να είναι σωστές και εταιρείας. Οι εκκεντροφόροι είανι από το Paseo με τα 105 άλογα. κοίτα το κόστος φίλε osfp10 και αποφάσισε.
χταπόδι απο carina Ε το οποίο φτιάχτηκε πλακάκι και τοποθετήθηκε. ¨αλλαξα και τελικό από τον καταλύτη και πίσω. Το κόστος 60 ευρώ για το χταπόδι από μεταχειρισμένα, 30 ευρώ για το πλακάκι και 200 ευρώ από καταλύτη και πίσω.
η Φλάντζα είναι από Trd to κόστος 85 ευρώ για την φλάντζα, 80 για εκκεντροφόρους και τοποθέτηση δεν πλήρωσα γιατί το έφτιαξε ο g6 me τον meleth.
βαρελάκι simota 120 ευρώ. έβαλα και afr από hks kont;a sta 120 ευρώ. μετά βάλαμε και μπεκ από starlet turbo 100 ευρώ. τέλος τα μπουζοκαλώδια είναι από trd konta στα 120 ευρώ αλλά δεν νομίζω ότι κερδίζεισ και τίποτα φοβερό.
με όλα αυτά το αυτοκίνητο είναι στα 108 άλογα. νομίζω ότι πάει πολύ καλά, μπορούν να μιλήσουν παιδιά πό το club poy έχουμε πάει βόλτα.
η μετατροπή έχει κάνει 100000 χλμ χωρίς προβλήματα. Το κόστος θα φτάσει κοντά στα 800 ευρώ. δεν ξέρω αν συμφέρει απλά δεν ήθελα να δώσω το μοτέρ μου καινούριο. Τώρα που ετοιμάζομαι για μεταμόσχευση τουλάχιστον΄το έχω χαρεί.
[tab:7ff5fb16a8]