Re: Ροπή - Ισχύς - Κατανάλωση
Οκ, 3ον μέρος:
Τι είναι η ροπή και τι ισχύς και τι από τα δύο μας ενδιαφέρει?
Η ροπή στη φυσική είναι γινόμενο δύναμη x απόσταση. Σε έναν κινητήρα είναι επομένως η μέση δύναμη με την οποία στρέφει το έμβολο το στροφαλοφόρο, επί την απόσταση μεταξύ του άξονα το στροφαλοφόρου και του άξονα του στροφάλου. Η απόσταση αυτή είναι ίση το μισό της διαδρομής του εμβόλου. Επειδή σας μπέρδεψα, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ η ροπή είναι η αιτία που περιστρέφεται ο κινητήρας. Πάμε όμως ένα παράδειγμα.
Η Corolla 1.4 έχει μέγιστη ροπή 130 Νm στις 4400 rpm και η διαδρομή το εμβόλου είναι 71.3 mm. Άρα η απόσταση στροφαλοφόρου-στροφάλου είναι 71.3/2=36mm. Στις 4400 rpm επομένως, το έμβολο κοπανάει τον στροφαλοφόρο με μέση δύναμη 130 Νm/0.036m = 3600 Ν, ή χοντρικά 360 κιλά (1 κιλό = 9.8 Νewton).
Στην πραγματικότητα, η ροπή από μόνη της λίγο ενδιαφέρει. Τι εννοώ: Αυτό που σας έδειξα χθες με το παράδειγμα ντιζελοκινητήρας - βενζινοκινητήρας. Αν έχω μεγάλη ροπή σε χαμηλές στροφές (ντίζελ) τότε μακραίνω τις σχέσεις στο κιβώτιο ταχύτητων οπότε μειώνω τη ροπή και αυξάνω τις στροφές. Το αντίθετο κάνω αν έχω έναν πολύστροφο κινητήρα με χαμηλή ροπή (όπως της CTS) όπου βάζω κοντές σχέσεις.
Αρα, όπως προκύπτει, τι είναι αυτό που ενδιαφέρει πάντα? Η ΙΣΧΥΣ! Δηλαδή το γίνόμενο ροπή x στροφές. Πάντα αυτό είναι που με ενδιαφέρει, είτε σε επιταχύνσεις, είτε σε τελική, είτε σε ρεπρίζ. Όμως προσοχή(!), όχι μόνο η μέγιστη ισχύς. Η μέγιστη ισχύς εμφανίζεται μόνο σε συγκεκριμένες στροφές και δεν είναι αναγκαστικά η καλύτερη περιγραφή για όλο το πεδίο του κινητήρα. Εχω βάλει και πάλι μια εικόνα για να γίνει αυτό που λέω πιο κατανοητό:
Ο μπλε κινητήρας έχει μέγιστη ισχύ 192 ίππους στις 7800 rpm. Ο κόκκινος κινητήρας έχει ροπή 180 ίππους στις 7800 rpm. Όμως σχεδόν σε όλο το υπόλοιπο πεδίο, ο κόκκινος υπερτερεί του μπλε λόγω καλύτερης ροπής. Ο μπλε δηλαδή θα αποδώσει μεγαλύτερη ισχύ από τον κόκκινο μόνο αν δουλέψει στις 7800. Ουσιαστικά σε όλες τις άλλες στροφές, ο κόκκινος είναι ποιο γρήγορος. Τα περιοδικά θα έλεγαν λοιπόν ότι ο μπλε είναι ποιο ισχυρός. Εσείς ποιον κινητήρα θα επιλέγατε?
|