Γειά σας και από εμένα.
Να σας πω και εγώ τις εντυπώσεις μου από την Tein.
Να σημειώσω πως μαζί με την Tein έβαλα και 16άρες με Toyo T1R (205/50) ελαφρώς μεταχειρισμένα.
Οι εντυπώσεις μετά από μερικές μέρες και σχετικό testάρισμα σε στροφές είναι οι εξής...
Στην αρχική ρύθμιση σκληρότητας δηλαδή 12 (16 το πιο μαλακό) το αυτοκίνητο ΔΕΝ κοπανάει σε λακουβίτσες, εγκάρσιες ανωμαλίες και τα σχετικά. Επίσης είναι πολύ άνετο στην εθνική ακόμα και με αρκετά km/h.
Στις υψηλές ταχύτητες εμπνέει μια σιγουριά φοβερή και είναι πολύ σταθερό.
Στις απότομες αλλαγές πορείας πχ στην αττική οδό ή στην εθνική γέρνει λιγάκι παραπάνω από όσο περίμενα..
Στις στροφές με χαμηλότερη ταχύτητα με 2α ή 3ή το αυτοκίνητο κρατάει ΠΟΛΥ καλύτερα με λίγες κλίσεις, αλλά ασφαλή τελειώς συμπεράσματα δεν έχω βγάλει καθώς προσωπικά θα ήθελα λιγάκι παραπάνω, κάτι που μπορεί να οφείλεται βέβαια στα λάστιχα το οποία να θέλουν αρκετή πίεση πρώτα μέχρι να ζεσταθούν καλά (μη ξεχνάτε 1.4 έχω

)
Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές δηλαδή και θα περιμένω λίγο ακόμα μέχρι να αρχίσω να δοκιμάζω να το ρυθμίσω στο πιο σκληρό...
Όσο για την εγκατάσταση όπως τα λέει και ο syele για την 'πατεντίτσα' που χρειάζεται... Θα βγάλω photo σήμερα αργότερα να σας δείξω τι εννοούμε....
Πριν φόραγα τα ελατήρια της ΤΤΕ και τώρα χαμήλωσε 1 πόντο ακόμα πίσω δηλαδή 3 μπροστά και 4 πίσω σύνολο...