Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SavvasKE35";p="
μετα απο μελετη αποφανθηκαμε...το κοντερ του toyota mania εδειχνε την επιμαχη στιγμη του avatar, μολις 225 km/h. Συμφωνω, το εχω ξαναπει, με το ιδιο μαμα μοτερ σε 1993 ΑΕ104G (station wagon AE101) ειδα σε ελαφρα κατωφερεια 225 και εγω με 320.000χλμ στο κοντερ. αυτο το 4AFE πραγματι ισως αξιζει περισσοτερης προσοχης απο το 4AGE. Κανενα αρθρο πραγματικης δυναμομετρησης στο τροχο π.χ. το ΑΕ92, που ειχε και 4AFE(1ης γενιας) και ΑΕ101 4AFE(2ης γενιας) με ΑΕ92 4AGE δεν εχω διαβασει. Αν εχει καποιος κατι απο περιοδικο αν μπορει ασ το δημοσιευσει.
|

Γιατο και εγω το προσεξαααααα καλαααα.225 σε απολυτη ευθεια(υπαρχει και βιντεο που το αποδεικνυει) με 36βαθμους λαυρα και τρια ατομα.Η φωτο ειναι απο τον συνοδηγο.Υστερα μην ξεχνας πως το Avensis εχει φοβερη αεροδυναμικη cx=0.29=+3 ποντους χαμηλωμενο και μακριες σχεσεις. 225 ακοκκινιστο με κοκκινο 6300.Αυτο τα χιλιομετρα σε εθνικη βεβαια ετσι,σε επαρχιακο δρομο,χωρις προστατευτικες μπαρες αναμεσα στα ρευματα ουτε να τα σκεφτομαι.(Μικρα βιντεακια σε μεγεθος και διαρκεια μπορουμε να ανεβαζουμε.υπαρχει δυνατοτητα)