...Μάλλον δεν καταλάβατε με ποιόν τα βάλατε.Τι αντίμετρα του κ@λου είν τούτα...?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Πρώτο τους μέλημα τους να εξαντήσουν όλα τα τρόφημα από την εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε ο Jims192 hangry να μην βρήσκει τίποτα να φάει στο πέρασμά του. (είναι η γνωστή τακτική της καμμένης γής)
|
Εχω πάντα μαζί μου ψυγειακί με κεφτεδάκια για 20-25 μέρες....
Παράθεση:
Ο Νίκος απευθήνθηκε σε γνωστό τορναδόρο για να υπερκυβήσει το Corolla του στα 2.200 κυβικά για να είναι πιο γρήγορός και να ξεφύγει από την οργή του Jims192
|
...και viper να το κάνει πάλι δεν θα ξεφύγει...
Παράθεση:
Ο Αντώνης φώναξε για βοήθεια ενα μακρυνό ξαδερφάκι του από την Αγγλία viking
|
...τι να μας κάνουν και οι άγγλοι?Μπορώ να εκμηδενίσω και αλλοδαπές μπριζόλες!
Παράθεση:
Ο Slobo ξανάρχισε την κιθάρα, συγκρότησε στα γρήγορα μια μπάντα  που παίζει τα πάντα και έφυγε για τουρνέ στα νησία Μπαρμπάντος!!!
|

"Ελα mad,άκυρο,για Αθήνα...Ο Πέτρας με τον Πεταλούδας φευγουν εξωτερικό ταξιδάκι...κλείσε με την "ΗΛΙΟΣ" εχω ακούσει τα καλύτερα...
Παράθεση:
Τέλος ο Madvinegar παρήγγηλε 5 κούτες Johnny Walker για να γίνει πίτα  και να μην καταλαβαίνει το ξύλο που θα τρώει.
|

"..φέρε και σακούλες φίλε..θα χουμε και απρόοπτα..."
Παράθεση:
Όσο για μένα, αν θέλεις να τα βάλεις με το light cyber μου jedi , σε περιμένω DarthVeider  Jims192...
|

"...Και που σαι mad,όπως θα ρχεσαι πέρνα απο τη μάνα μου και πες να σου δώσει το excaliber.Είναι στο δωμάτιο μου στο ντουλάπι πάνω απο το ψυγείο,μαζί με τα rio mare και τα μακαρόνια....Εχω αγώνα αυριο.."
Υ.Γ:Σκέφτομαι να βάλω στο corollaki μια μάσκα της carcept αλλά με μαυρη σίτα.Ξέρουμε πόσο πάει?(Συγνώμη για το off topic υστερόγραφο)