όπως είναι γνωστό όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος.πολλές φορές καλό θα είναι να δίνουμε τόπο στην οργή.το αν αφήσουμε τον άλλο να περάσει αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουμε να οδηγάμε ή ότι δεν έχουμε αυτοκίνητο που πηγαίνει καλά.παρόμοιο περιστατικό έχει τύχει και σε μένα ενώ ήμουν με τη corolla με την μπαγαζιέρα κοτσαρισμένη πίσω και γύριζα από το χωριό άδειος. hunday accent με οργανάκια,χαμηλωμένο,ζαντικό,με μπουρί σόμπας πίσω και δυο πιτσιρικάδες μέσα πήγαινε στη μεσαία λίγο μετά το ΣΙΡΙΟΣ.δεξια μου νταλίκα.αποφασίζω να τον περάσω από αριστερά γιατί πήγεναι με 110 και με έκοβε στην ανηφόρα.με το που βγαίνω δίπλα του και αρίζω να τα δίνω όλα πατάει γκάζι.κοιτάω στο καθρέφτη και πίσω μου μια μερσεντές να μου παίζει τα φώτα.κατεβάζω τετάρτη και πατάω γκάζι.το ίδιο και ο τυπάς.που να τον περάσω όμως.φτάσαμε σε σημείο να πηγαίνουμε με 150 και να είμαι μισή καρότσα μπροστά με αυτόν να συνεχίζει.ανάβω τα αλάρμ και αφήνω λίγο το γκάζι ώστε να μπω πίσω του.ξαφνικά παρατηρώ ότι κόβει και αυτός.συνεχίζω να ναφήνω γκάζι και πέφτω στα 120 σταδιακά.μπαίνω πίσω του και τον ακολουθώ με κάποια απόσταση.στην επόμενη ευκαιρία τα έδωσα όλα και τον πέρασα και οι τυπάδες γελάγανε.αναρωτιέμαι το εξής.έχουν δει ποτέ να διπλώνει ριμουλκούμενο?
το θέμα είναι ότι ξυκλοφορούν πολλοί οι οποίοι δεν έχουν συναίσθηση του τι κάνουν.δεν λέω ολονών των πιτσιρικάδων βράζει το αίμα μας αλλά όταν βλέπουν ότι ο άλλος ζορίζεται δεν νομίζω ότι είναι λογικό να μην τον αφήσουν να περάσει.
|