Re: All About Ice
Φίλε μου συμφωνώ σχετικά με όσα λες για την αξιοπιστία της ΤΟΥΟΤΑ αν και προσωπικά είχα επαφη με το νεότερο μοντέλο του Αstra. Τώρα δεν είμαι και δίπλα σε κάθε συνεργείο για να ξέρω, θεωρώ ότι γνωρίζεις καλύτερα και σε πιστεύω.
Δεν έχω σαν σκοπό να το εξυμνήσω ούτε να θάψω την κορολα.
Δεν ξερω για σενα αλλά για μένα το ηχοσύστημα είναι πολύ σημαντικό στο αυτοκίνητό μου, ακούω συνέχεια μουσική και σε μεγάλα ταξίδια θέλω να ακούω την μουσική που μου αρέσει χωρίς να ασχολούμαι να αλλάζω cd. Και αν δεν θες να πω ξεφτιλα για την ΤΟΥΟΤΑ, μπορώ να πω λάθος πόσο μάλλον αν σου θυμίσω ότι στην Αυστραλία υπάρχει εργοστασιακό ΜΡ3. Και Οχι δεν θελω να δώσω άλλα 4000 ευρώ πάνω απο τα 16500 που έδωσα για το αυτοκίνητο απλά και μόνο για να μπορέσω να ακούσω ΜΡ3. Κι αν μου το έλεγαν σαν πρόταση από την ΤΟΥΟΤΑ θα ένιωθα ότι με κοροϊδεύουν.
Εχω σαρώσει το Ιντερνετ (όσο μπόρεσα) και δεν βρήκα κάτι σίγουρο σαν aftermarket λύση χωρίς να ξηλώσω μόνιμα κονσόλες ή να ακυρώσω λειτουργίες του τιμονιού κλπ κλπ. Τέλος πάντων εγώ δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, ξέρω ίσως λιγότερα εσάς. Απέφυγα να αλλάξω το εργοστασιακό για να μην είμαι συνέχεια με την ανησυχία ότι θα μου σπάσουν το αυτοκίνητο και για να μπορώ να δουλευω από το τιμόνι. Ισως τελικά στο μέλλον να κουραστώ και να βάλω ένα aftermarket ηχοσύστημα.