Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Turbo Vs Ατμοσφαιρα
Παλιά 04-08-05, 21:36
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
Re: Turbo Vs Ατμοσφαιρα

Για μενα που σας παρακολουθω τοσο καιρο ενα εχει σημασια γιατι εχω και τουρμπατο και ατμοσφαιρικο car ταυτοχρονα εδω και 3 χρονια περιπου με αξιοσεβαστα αλογακια που shoothim ,κανενα στα χερια μου δεν χρειαστηκε doctor αν και ειναι μιας καποιας ηλικιας εφοσον του φερεσαι με το γαντι (οχι πολυ προσεχτικα)αλλα με το καταλληλο σκισιμο καθε μερα.Αλλα αυτο που σιχαινομαι παρα πολυ ειναι το NOS και πιστευω πως ειναι η μοναδικη moda που μπορει να σε κανει να χρειαστεις doctor .στην καλυτερη περιπτωση η πιο απλη ζημια ειναι βασεις μηχανης (αν εχεις καλο grip).

τα υπολοιπα σχολια δικα σας.

οσο για το πιο απο τα δυο car προτιμο πιο πολυ δεν μπορω να σας πω γιατι το καθενα εχει την δικη του αξια.αλλα το πιο σημαντικο αισθημα ειναι οτι οσο ειμαι με την lancia δεν εχεις την αισθηση της σιγουριας που εχεις με την corolla.

αν ομως δεν εχεις παει βολτα με μια lancia εχεις χασει πολλα.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση