Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Ερωτηση Για Επιδοσεις Ε12 1.6
Παλιά 02-08-05, 16:18
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 519
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Ερωτηση Για Επιδοσεις Ε12 1.6

Παράθεση:
Για τα παράθυρα δεν ξέρω. Σε άλλη corolla με ηλεκτρικά που το κάναμε δεν υπήρξε καμία παρενέργεια
Στο δικο μου, προβλημα μετα απο RESET εχει μονο του οδηγο, γιατι μονο αυτο ειναι αυτοματο,προβλημα παρουσιαζουν τα αυτοματα,σταματανε να ειναι αυτοματα μεχρι να διαβασει ο εγκεφαλος.Στα περισσοτερα λυνεται το προβλημα(στο δικο μου δουλευει)αν,οταν ανεβαζεις το παραθυρο και κλεισει κρατησεις πατημενο το κουμπι για 3-5 δευτερολεπτα,αλλιως επανερχεται μετα απο 2 ημερες.
Παράθεση:
Βρε καρδιτσιώτη...... να μην ξέρουμε κατιτίς και εμείς??? Ασχετοι.... άσχετοι... αλλά κάτι έχουμε μάθει!!! χεχεχεχεχε
Κερναω παιδακια tongue θα ερθεις.
Παράθεση:
Αντί να βγάλετε τους πόλους μπορείτε να βγάλετε τη φίσα του εγκεφάλου..
Ο φιλος μου ο στεργιος(απο τους καλυτερους ηλεκτρολογους-ηλεκτρονικους της TOYOTA) μου το εκανε μια φορα reset απο το κλειδι του αυτοκινητου (αυτο που εχει και το ιμομπιλαιζερ πανω).Το εβαλε επανω στην μιζα και εκανε κατι συνδιασμους δεξια-αριστερα και πατουσε τα κουμπια απο το κλειδι.Εχει ενα κακο αυτο το παιδι,δεν μιλαει καθολου skull .Τι εκανες στεργιο;Μυστικα τις δουλειας .Γαμω το πανεμορφο TS σου.
Παράθεση:
Πριν το κάνετε αυτό φροντίστε να είναι ζεστό το μοτέρ
Εγω φιλε DjBac κανω με κρυο μοτερ για να διαβασει ολους τους χαρτες θερμοκρασιας.Ζεσταμα και μετα σκισιμο shoothim .
Παράθεση:
Τι μπούκωμα και αηδίες? Επειδή μπορεί να κινείται στη πόλη? Ε και? Το "μπούκωμα" δεν υφίσταται πλέον στα σύγχρονα αμάξια. Δεν ζούμε στο 1970! Έλεος!
Συμφωνω μαζι ως προς το μπουκωμα,δεν υφισταται πλεων,αλλα αν οδηγεις ωρες στην πολη και με χαμηλες στροφες μπαινει σε αλλο mode ο εγκεφαλος (οικονομιας) κοβοντας καυσιμο και αβανς και αν πας να το ανοιξεις μετα δεν παει.Θελει τους κοφτες του μετα για να διαβασει αλλον χαρτη,αυτου τις κοντρας .