Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-07-05, 18:52
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε toyota mania παρακολουθω εδω και λιγο καιρο τις συζητησεις σου με αλλα μελη οσον αφορα το motorkote.Eπειδη παρατηρησα μια οπισθοδρομηση κατα καποιον τροπο στα λεγομενα σου οφειλω να το επισημανω.Σε αντιθεση με εμενα που ησουν απολυτως(παρτο και θα με θυμηθεις και διαφορες αλλες προτροπες) αρχιζεις και κανεις αυθαιρετες επισημανσεις και με εχεις μπερδεψει.Τελικα παιρνεις 18% αυξηση ιπποδυναμης ή 2-3 αλογα που ανεφερες και αυτη η αυξηση στα 100 αλογα ειναι; ή στα 200;Γιατι απο το 18% στο 1.8% ειναι τεραστια αποκλιση αρα μας κοροιδευει η εταιρια.
Επισης γραφει οτι αντεχει για 80.000 ή για 2500 ωρες λειτουργιας αλλα εσυ προτεινεις συχνοτερη και με ποια συχνοτητα ανανεωση,αφου παλι μας κοροιδευουν;
Και το τελευταιο αφορα στη ποσοτητα του.ΔΕΝ προτεινει η εταιρια το ελαχιστο 5% αλλα θα ελεγα το μεγιστο μιας και στην ετικετα αναγραφεται 4-5%(αυτο δεν σημαινει
Και σε παρακαλω να διευκρινησεις στα παιδια,οπως εκανε και η εταιρια σε μενα οτι ειναι λαθος η υπερβαση καποιων οριων(για καθολικη αντικατασταση του λαδιου με motorkote),οχι λογω τιμης(μιας και 500 ευρω φαινονται λιγα για τοσα οφελη) αλλα λογω 'επικυνδυνων' συνεπειων.
Υ.Γ1
Να υπενθυμισω οτι το εχω παρει το προιον αυτο,δεν αμφισβητω οτι κανει δουλεια αφου δεν το εχω βαλει ακομα,αλλα δεξου τον προβληματισμο μου σαν απορια αφου βλεπω πισωγυρισματα,ή μηπως δεν ειναι ετσι;
Υ.Γ2
Τελικα ειδες διαφορα στην αποδοση αφου 2 αλογα δεν τα καταλαβαινεις;Τα μετρησες με το οργανο που εχεις,αν δεν κανω λαθος,ή μιλας υποθετικα;Το αλλαζεις καθε 80000 ή συχνοτερα;Τι αναλογια εχεις βαλει στο δικο σου;
Απάντηση με παράθεση