21-07-05, 14:36
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Re: Turbo Vs Ατμοσφαιρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wolf";p="
Ρε παιδια (για σας τους Ατμοσφαιρικους μιλαω) λυστε μου μια απορια...... αν δεν κανω λαθος μια εικονα (η εμπειρια) εισουτε με χιλιες λεξεις. ΕΧΕΤΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΡΜΠΑΤΟ ΑΜΑΞΙ????????????????
Αν Ναι, εμενα τα τελευταια 6 χρονια γιατι δεν μου εχει σπασει ποτε μοτερ???
Αν Οχι, γιατι το παιζεται εμπειροι για ενα θεμα που ΔΕΝ γνωριζετε???
|
Φίλτατε wolf, δεν χρειάζεται να έχεις οδηγήσει τουρμπάτο για να ξέρεις τις διαφορές με ενα ατμοσφαιρικό! Άλλωστε τους φίλους τι τους έχουμε? Απο όσα μας λένε λέμε! Οπως και να το κάνεις, το τουρμπάτο απαιτεί μια διαφορετική νοοτροπία στην οδήγηση απο ότι το ατμοσφαιρικό, και αυτό απο μόνο του λέει πολλά! Στην ατμόσφαιρα το παίρνω, του πετάω τα μάτια έξω με την μια, (σιγα μην περιμένω να ανεβάσει θερμοκρασίες και πιέσεις) και δεν το σκέφτομαι καθόλου! Ε αυτό και αν λέει πολλά! 8)
Και κάτι άλλο φίλτατε λύκε (άμα έχεις και δοντάκια, πρόσεχε σήμερα, έχουμε πανσέληνο :P ), πόσα ατμοσφαιρικά είπες ότι σπάνε? πόσα τουρμπάτα είπες ότι σπάνε? Είναι στην ίδια αναλογία και δεν μας το έχουνε πεί?
Υ.Γ. α, να μην ξεχάσω....... Θύμισέ μου, τι θα πάθω εγώ αν ανοίξω πάτωμα στην στροφή, και τι θα πάθεις εσύ αν ανοίξεις την τουρμπίνα στην στροφή? (κατα λάθος βρε άνθρωπε, πάνω στην κ@βλ@ τις στιγμής!)
Υ.Γ. 2. Πάνο, Βασίλη, Νίκο, Λευτέρη........ για ξυπνάτε.... άντε λίγο!
Φιλικά πάντα, Γιάννης!
|
Συμφωνω και επαυξανω 
|