Θέμα: G-tech
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: G-tech
Παλιά 06-07-05, 09:59
Το avatar του χρήστη vagelisteo
vagelisteo Offline:
Administrator

Μοντέλο: Ε12
Περιοχή: Καπανδρίτι Αττικής
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 289
vagelisteo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: G-tech

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχουμε παραγγειλει(εξαδελφος με καταστημα tuning αυτοκινητου) το G-Tech pro το RR ομως,το κορυφαιο το οποιο κανει παπαδες.Μετραει το παντα, 0-400m, 0-1000m 0-100k.m ρεπριζ ιπποδυναμη,ροπη τα παντα,με data login σε pc με χαρτες,σχεδιαγραματα κ.α.Γαι να κανει σωστη δουλεια ομως θελει σωστο calibration,δηλαδη να του βαλεις το κιλα του αυτοκινητου με ακριβεια,(το κιλα που ζυγιζει πριν την μετρηση,με τους επιβατες, την βενζινη και οτι αλλο εχει το αυτοκινητο εκεινη τη στιγμη και οχι το κιλα που δινει ο κατασκευαστης),τις σχεσεις μεταδοσης κ.α.Οσο πιο πολλα στοιχεια του βαλεις τοσο πιο ακριβειας ειναι η μετρησεις.Στοιχεια οπως διασταση ελαστικων και αεροδυναμικως συντελεστης παιζουν μεγαλο ρολο.
Οπως επισης σε τι στροφες εχει κοφτη το αυτοκινητο κ.α.
Ακομα καλο ειναι να γινονται οι μετρησεις στον ιδιο παντα δρομο για να υπαρχει η ιδια προσφυση με τα λαστιχα.
Το μοντελο που λες ειναι αυτο που περνει μεχρι 4 νομιζω στοιχεια αυτοκινητων ταυτοχρονα.
Το πιο φτηνο περνει 1 και εαν θες να το βαλεις σε αλλο θελει calibration και χανει τα προηγουμενα.
Εγω εχω κατεβασει το προγραμμα απο το ιντερνετ και εχω και καποιες μετρησεις αυτοκινητων.
Ειναι πολυ καλο λογω οτι κρατας τις μετρησεις στο pc !!!!!!!!!
Ετσι βλεπεις τις διαφορες του αυτοκινητου σου με τις διαφορες αλλαγες........
Απάντηση με παράθεση