Re: Παλιά Αυτοκίνητα...
Σας χαίρομε ρε παιδιά (και σας ζηλεύω ταυτόχρονα)
Κι εγώ θα ήθελα πολύ να πάρω ένα αμάξι που τα χρόνια του να είναι περισσότερα από το δικά μου και να το κάνω κουκλί όπως τα έχετε εσείς αλλά επειδή δεν υπάρχει πολύ ρευστό για να γίνει αυτό και επειδή ορισμένα πράγματα όταν αγοράζεις ένα τέτοιο car απαιτούν να γίνουν άμεσα με την αγορά του προτίμησα να πάρω την ε12 και να την φτιάχνω σιγά σιγά όταν μαζεύω τα λεφτά. Άσε που χρειάζεται 1. πολύ χρόνος για να κρατήσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση (ο οποίος δεν υπάρχει ούτε κατά διάνυα) 2. ένας έμπιστος μάστορας που να μοιράζεται μαζί σου την τρέλα σου και να το προσέχει σαν δικό του (γιατί τα χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη του το car δεν συγχωρούν λάθη και ψευτοδουλιές) 3. το άτομο απ΄ το οποίο θα το πάρεις να του συμπεριφέρεται όπως του αξίζει σε συντήρηση (και τέτοια άτομα δεν θα το σκοτώσουν για λίγα ψωροευρώ και είναι λογικό αυτό η αγάπη που δίνεις σε αυτά τα αυτοκίνητα δεν μπορεί να υπολογιστεί ούτε σε ευρώ ούτε σε κανένα άλλο νόμισμα του κόσμου).
Μπράβο σας ρε παιδία συνεχίστε έτσι για να σας βλέπουμε κι εμείς και να σας χαιρόμαστε!!!!!!!!
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|