Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Αντιηλιακές Μεμβράνες
Παλιά 02-06-05, 17:21
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 351
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Αντιηλιακές Μεμβράνες

Τι λέτε ρε παιδιά...... τι ξήλωμα ταπετσαρίες, τι 3 κομμάτια μεμβράνης??????????
Εγώ έβαλα πριν από καμία βδομάδα τα LLUMAR στον Πατρό στην Π. Ράλλη στη Νίκαια (200 ευρώ με 6 χρόνια γραπτή εγγύηση). Δεν έβγαλε καμιά ταπετσαρία όλα είναι φυσικά ένα κομμάτι (εκτός βέβαια από το μπροστά που δεν το πειράζει καθόλου τον έκανα χρυσό αλλά τίποτε και έβαλα ηλιοπροστασία από τον epigrafix που μ@μ@ει). Το αμάξι έμεινε εκεί μία μέρα και την επόμενη μου είπε και το ξαναπήγα για να αφαιρέσει ότι φουσκάλες είχαν μείνει στις μεμβράνες λόγο υγρασίας που παραμένει ανάμεσα στη μεμβράνη και στο τζάμι. Τώρα είναι τέλεια. Εγώ έχω Ε12 πεντάπορτο. Δεν ξέρω για ποια μοντέλα μιλάτε αλλά μου φαίνονται τρελά αυτά που λέτε. Προσοχή φίλοι μου γιατί ορισμένοι μάστορες δεν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνουν για εμάς τα αυτοκίνητά μας και κάνουν ψευτοδουλειές και πειράματα. Είναι καλύτερα λοιπόν να δώσεις μερικά ευρώ παραπάνω και να γίνει καλή και προσεγμένη δουλειά από μάστορα που καταλαβαίνει πώς αισθάνεται κάποιος που αποκαλεί το αυτοκίνητό του «μωρό μου»

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση