Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Τουρμπινα Σε 20v?
Παλιά 01-06-05, 20:59
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 852
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Τουρμπινα Σε 20v?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="18815
εχω σκεφτει μιας και εχω βρει κατι πραγματα να βαλω ανεμιστηρα στ αμαξι μου. φυσικα χρειαζομαι καποια aftermarket πραγματα οπως εμβολα φλαντζα εξατμιση και αλλα. γνωριζετε τιμες? μαγαζια που τα εχουν? ποσο πιεση θα μπορει να δουλευει? με τις 4 πεταλουδες τι γινεται? κανουν? το AFM?
Αν εννοεις τι θα κανεις θα σου προτεινα με 1000 την τουρμπινα καθως σε σχεση με τον υπερκυβισμο που σκεφτεσαι τα ιδια λεφτα θα πανε πανω κατω και θα πας καλυτερα ασε που χρειαζομαι και καποιον για να κοντραρομαι στα ισα!!!Δεν θελεις μονο αυτα θέλεις και ζαντολαστιχα αλλα,εξατμιση,πολλαπλη,σωληνα.Αφου θα ανοιξεις μοτερ θα ριξεις την συμπιεση,θα βαλεις και τα πιστονακια σου(μην ξεχνας τους πυρους αν δεν πανε σετ,τα ελατηρια ειμαι σιγουρος οτι ειναι στο σετ),τα κουζινετα σου(αφου θα το κανεις καντο σωστα).Παντως σημερα στο Θεωθοριδη ειδα ενα integra 750 αλογα μου ειπε(ρελαντι ουτε με σφαιρες αμα θυμοταν να παρει μπροστα) και ηταν μονοπεταλουδο.Ολα αυτα περιπου 5000Ε με τοποθετηση μονος σου!!

Απάντηση με παράθεση